Proves classificatòries d'esquí de fons per participar a les properes Copes d'Europa

Quatre fondistes de la FCEH seleccionats per participar a la Copa d'Europa St. Ulrich d'esquí de fons 2015-16.

image002
photo_camera Logotip de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

Del 4 al 6 de desembre, la Real Federació Espanyola d'Esports d'Hivern va convocar a l'estació de Baqueira Beret les proves classificatories per seleccionar els esportistes d'esquí de fons que participaran a les properes Copes d'Europa d'esquí de fons 2015-16 (Premanon i St Ulrich) i als Jocs Olímpics de la Joventut "YOG 2016" (Youth Olimpic Games). 

Els corredors catalans classificats per participar a la Copa d'Europa de St. Ulrich han estat els atletes del grup de Tecnificació d'esquí de fons de la FCEH Lydia Iglesias Bares (ANEC), Paula Martinez Codina (CENA), Gral Sellés Bancells (BELLVER), així com l'esportista de seguiment Roger Espinet Lopez (CAEI). Lydia Iglesias, per la seva banda, també ha aconseguit classificar-se per participar a la Copa d'Europa de Premanon. Finalment, el corredor català classificat per als Jocs Olímpics de la Joventut ha estat Gral Sellés Bancells (BELLVER). 

Les Copes d'Europa d'esquí de fons 2015-16 es celebraran a Premanon (França) els dies 12 i 13 de desembre i a St Ulrich (Àustria) del 18 al 20 d'aquest mateix mes, mentre que el Youth Olímpic Games es celebrarà a Lillehammer del 12 al 21 de febrer de 2016.