26.06.2022 |
Viure als Pirineus

Presentació del Club Esportiu Cerdanya Pirineus

L'acte de presentació va consistir en una sortida de Running de 8km des de Prullans, en un volta gratuïta al Circuit Spa, en la Presentació oficial del Club i per finalitzar, en un petit piscolabis per a tothom.

DSC_4696
Imatge de la presentació del Club Esportiu Cerdanya Pirineus.
Presentació del Club Esportiu Cerdanya Pirineus

El passat diumenge, dia 22 de novembre, per la tarda va tenir lloc l'acte de Presentació del nou Club Esportiu Cerdanya Pirineus a la Sala de Convencions del Cerdanya Resort de Prullans. L'acte va consistir en una sortida de Running de 8km des de Prullans, en un volta gratuïta al Circuit Spa, en la Presentació oficial del Club i per finalitzar, en un petit piscolabis per a tothom.

Una vintena de corredors es van aplegar per realitzar la ruta circular de Running per la zona de la solana de Prullans i la Cova d'Anes.

Acte seguit aquests corredors van poder gaudir del Centre SPA Panoràmic del Wellness Cerdanya Resort, mentre arribava l'hora de la presentació oficial del Club.

A les 18:15h va iniciar-se la presentació del Club Esportiu Cerdana Pirineus, amb la presència de diferents autoritats de tota la cerdanya i diferents esportistes ceretans d'alt nivell. Es van reunir més d'un centenar d'assistents i una quarantena de nens, els quals van poder gaudir de les instal.lacions del Miniclub el Follet Cerdà del mateix Resort.unnamed David Isern va ser l'encarregat de donar la benvinguda als assistents i fer un breu discurs del perquè el Cerdanya Resort, que ell presideix, s'ha volgut involucrar en aquests projecte del Club Cerdanya Pirineus i n'ha volgut ser el principal espònsor. Va explicar molt clarament com les directrius i valors que ell està transmetent als clients del Cerdanya Resort doncs li agradaria poder inculcar-los també dins aquest club de Cerdanya. David Isern va manifestar també el seu compromís un cop més i amb aquest acte, que tant ell com el seu Resort continuen estan molt implicats amb la Cerdanya.

En segon lloc va tenir la paraula el Xavier Casanovas com a President del Club Esportiu Cerdanya Pirineus. Va centrar el seu discurs en fer un breu resum de com havia nascut el club, dels objectius que pretenia assolir aquest club i va obrir la porta a tots els assistents a fer-se socis i a formar-ne part activa d'aquest club. Va insistir en que aquest era un club de tots els Ceretans i Urgellencs, i que com més col.laboració hi hagués, més èxit tindria el club. 

En Xavier Guiu va encarregar-se de fer l'explicació més tècnica i estructural del club, explicant perfectament les seccions del club, l'estructura, l'organització, els projectes, les quotes, els avantatges pels socis, els espònsors... Va ser una xerrada profunda i molt detallada per tal que quedessin molt clares les directrius del club i el gran potencial del mateix.

Després va ser el torn dels embaixadors del club, l'Emma Roca i el José Antonio Hermida, que com a ceretans i esportistes d'alt nivell també van voler posar el seu granet de sorra. Ambdós van destacar la importància de la creació d'aquest club com a base per la formació dels nens envers la natura i l'esport. 

Per acabar i com a cloenda, el Sr. Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, també va voler exposar la seva opinió envers a la presentació, i la seva aportació també va anar encaminada en la importància que aquest club podia tenir per la Cerdanya i Alt Urgell, i que era un projecte molt ambiciós, integrador, de territori i on tothom s'hi podia identificar. 

Va ser una presentació molt engrescadora on tots els assistents s'hi van sentir identificats. Una presentació de tots i per tots. Una idea de fer club, de fer pinya, d'anar junts i de portar arreu un símbol identificatiu conjunt: CERDANYA-PIRNIEUS

Presentació del Club Esportiu Cerdanya Pirineus
Comentarios