BÀSQUET

El pirinenc Ferran Aril és reelegit president de la Federació Catalana de Basquetbol per als propers 4 anys

La candidatura encapçalada per Ferran Aril (La Seu d’Urgell, 1956) ha estat l’única presentada en el procés electoral per nomenar la nova Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol
Ferran Aril reelegit president FCB
photo_camera El pirinenc Ferran Aril és reelegit president de la Federació Catalana de Basquetbol / @FCBQ

El pirinenc Ferran Aril és reelegit president de la Federació Catalana de Basquetbol per als propers 4 anys. La candidatura encapçalada per Ferran Aril (La Seu d’Urgell, 1956) ha estat l’única presentada en el procés electoral per nomenar la nova Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol i el fins ara president, que va accedir al càrrec el 2019 agafant el relleu de Joan Fa, ha estat reelegit per quatre anys.

Ferran Aril reelegit president FCB
El pirinenc Ferran Aril és reelegit president de la Federació Catalana de Basquetbol / @FCBQ

Aquest dilluns 8 de juliol de 2024 es va reunir la Junta Electoral de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), un cop transcorregut el termini de presentació de candidatures a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) finalitzat el passat divendres 5 de juliol. La única candidatura, encapçalada per Ferran Aril Duran, compleix tots els requeriments estatutaris i reglamentaris. Per tant queda proclamat Ferran Aril, com a president de la Federació Catalana de Basquetbol per als propers 4 anys (2024-2028), i els membres de la seva esmentada candidatura constitueixen la nova junta directiva d’aquesta Federació, formada oper 24 components.

Ferran Aril, ha volgut expressar la seva emoció amb una primera declaració: “Hem treballat de valent durant aquests quatre anys al capdavant de la Federació, superant reptes importants, i la nostra màxima il·lusió era poder seguir avançant de la mà dels clubs afiliats, a qui agraeixo molt que ens hagin fet confiança pel proper mandat”.