Per què és important l'entrenador personal?

Un entrenador personal és un professional del fitness que s’ocupa de l’ensenyament i la prescripció d’exercicis físics. Abans de començar, l’entrenador personal analitza la condició física del client a partir d’un test d’aptitud física i d’un qüestionari, pacta els objectius que vol assolir i dissenya un programa d’entrenament personalitzat.

IMG_7722
photo_camera Un entrenador personal ens ajuda a millorar físicament.

De vegades pensem que no és necessari la contractació d’un entrenador personal. Creiem que sabem entrenar, que els anys que portem anant al gimnàs o sortint a córrer són suficients i no cal que vingui ningú a dir-te com has de fer-ho.

Però això no és cert; sempre que busquem salut i millora física, és molt important que ens deixem assessorar per personal qualificat en el sector. No únicament perquè ens digui què fer en cada moment, sinó també per  estudiar personalment el nostre cas, els nostres objectius, les nostres patologies o les nostres lesions i fer una planificació en el temps.

No tothom sap com progressar i millorar el seu rendiment físic, ni tampoc coneix els conceptes bàsics de l’entrenament ni la seva metodologia, ni com realitzar una periodització del mateix. La majoria, cometem l’error d’acabar treballant el mateix, i caiem en una zona de confort de la que ens costa sortir, ens estanquem i no millorem... i ens desmotivem.

Per tant, un cop deixat clar que és important posar-nos en mans d’un professional, anem a explicar com seria el procés:

1r. Entrevista amb l’entrenador, on farà una anamnesi per saber el màxim possible sobre tu, la teva disponibilitat, estil de vida, família, nens...  i poder adaptar al 100% les pautes d’entrenament sense que això suposi una situació d’estrés i manca de temps per altres activitats quotidianes.

2n. Un cop acabada l’entrevista inicial, passarem a realitzar una valoració de les capacitats físiques per veure el nivell inicial amb el què em de hem de començar a treballar.

3r. Aquestes probes ens ajudaran a saber el punt de partida i seran el primer entrenament que farem. Per acabar la 1a sessió farem uns estiraments dirigits que ens seran molt beneficiosos per la nostra millora física.

Canvia la teva manera d’entrenar i deixa’t assessorar per un professional DE L’ESPORT

A l’Esquitx t’oferim aquest servei. Hi trobaràs personal altament qualificat, amb experiència, un horari molt ampli que s’adaptarà a les teves necessitats. Disposem d’espais exclusius per poder entrenar amb total intimitat i maquinària per fer diferents tipus d’entrenaments (p. Ex. Power Plate, Reformer etc...).

Tan és l’objectiu que busquis: perdre pes, modelar el cos, reforçar musculatura, preparar alguna prova específica, recuperar-se d’alguna lesió,  corregir postura corporal i combatre problemes d’esquena, o simplement mantenir un bon estat de salut en general... Posar-te en mans d’un entrenador personal t’ajudarà a assolir-ho.

No esperis més i canvia de rutina.