Nil Llop, superlatiu a la copa del món júnior d'Inzell de patinatge de velocitat

El talentós patinador català va rendir a gran nivell aquest cap de setmana en terres alemanyes, on va acabar segon de la Copa del Món d’Inzell i va obtenir mínima pel Mundial Júnior i la final de la Copa del Món. També van competir a bon nivell Rafael Heredia i Ainoa Carreño

Circuit-Copa-del-Món-Júnior-Inzell-25-11-17
photo_camera Circuit Copa del Món Júnior Inzell

Tot i el seu palmarès, el jove Nil Llop segueix sorprenent amb les seves magnífiques actuacions. Aquest cop va ser a la Copa del Món Júnior d’Inzell, a Alemanya, on va brillar en 1.000 metres. El català va completar la prova en 1’15,76, quedant-se a només dos segons del guanyador, el sud-coreà Byeong-Hoon Lee.

Aquest resultat suposa per al Nil millorar en tres segons la seva pròpia marca personal, a més d’aconseguir automàticament les mínimes per competir al Mundial Júnior i a la Final de la Copa del Món, que tindrà lloc el pròxim mes de març a Salt Lake City (Estats Units).Per si això fos poc, amb aquest resultat se situa segon del rànquing mundial i primer de l’europeu en la seva categoria de 1.000 metres. Més tard, en la mateixa pista el Nil va córrer els 500 metres, també millorant la seva millor marca (38:00) i aconseguint mínima per la Final de la Copa del Món, i la Mass Start, on va acabar 4rt amb 5’19,73.

Nil-Llop

A banda del Nil, a Inzell també hi va competir el Rafael Heredia, que durant el cap de setmana va participar en quatre proves. En els casos dels 1.000 metres (temps d’1’20,81) i els 500 (temps de 40:18), el patinador es va quedar sense opcions de superar la seva millor marca. En canvi, en la distància més llarga de 3.000 metres (temps de 4’27,02) i 1.500 (temps de 2’04,93) el Rafael sí que va aconseguir millors marques de la temporada.

I per completar la participació catalana, l’Ainoa Carreño va córrer dues distàncies. En els 500 metres, la mala sort la va acompanyar amb una desafortunada caiguda que li va impedir lluitar en igualtat de condicions amb les rivals. Res que no li impedís refer-se i de quina manera, en la segona de les proves, de 1.500 metres. L’Ainoa va rendir a un alt nivell i amb un temps de 2’15,19 va superar la seva millor marca personal i, el que és més important, va obtenir el bitllet per a la Final de la Copa del Món de Salt Lake City. Per últim, també va estar present a la Mass Start (5’38,67).

comentaris