PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

Mònica Dòria i Miquel Travé guanyen la Copa Internacional Pirineus d’eslàlom en la modalitat de K1

La basca Miren Lazkano i el suís Thomas Koechlin s'han imposat en la modalitat de C1.
Copa Pirineus Ràftinc Parc 1
photo_camera El Parc Olímpic del Segre acull la 13ena edició de la Copa Internacional Pirineus / Rafting Parc - Canoelaseu

Els palistes pirinencs, Mònica Dòria i Miquel Travé, han guanyat, aquest diumenge, la Copa Internacional Pirineus d’eslàlom en la modalitat de K1, celebrada al Parc Olímpic del Segre. La palista basca Miren Lazkano i el suís Thomas Koechlin s'han imposat en la modalitat de C1.

La Copa Internacional Pirineus és una competició internacional plenament consolidada a ambdós costats del Pirineu. Aquesta prova atrau palistes de tot el món per la qualitat dels canals d’eslàlom de la Seu d’Urgell i Pau.

Copa Pirineus Ràftinc Parc 2
El Parc Olímpic del Segre acull la 13ena edició de la Copa Internacional Pirineus / Rafting Parc - Canoelaseu

La competició va nàixer amb l’objectiu de crear un circuit de competicions del més alt nivell en els millors escenaris per a la pràctica del piragüisme d’eslàlom al Pirineu. Aquesta aposta esportiva, compta amb les organitzacions de Pau i de la Seu d’Urgell, dues ciutats de referència en l’eslàlom mundial. La Seu d’Urgell a més a més acollirà aquesta temporada una Copa del Món, del 31 d’agost al 3 de setembre de 2023.

Un any més, les competicions de la Seu d’Urgell i de Pau són puntuables pel ranking mundial de la Federació Internacional de Canoa. També es competirà en Kayak Cross (fins ara anomenat Kayak Extreme), modalitat inclosa per primera vegada en el programa olímpic de París 2024.