Mònica Dòria campiona d'Europa júnior de canoa

La jove palista d’Arfa, de nacionalitat andorrana, amb només disset anys ha estat la més ràpida als campionats europeus celebrats a Hohelimburg (Alemanya)

Mònica Dòria Vilarrubla Foto Ettori Ivaldi
photo_camera Mònica Dòria Vilarrubla. Foto: Ettori Ivaldi

Mònica Dòria, de només disset anys, s'ha proclamat aquest diumenge Campiona d'Europa Júnior en la modalitat de canoa, en els campionats celebrats a Hohelimburg (Alemanya). La palista d’Arfa, de nacionalitat andorrana, s'havia adjudicat la semifinal al matí i a la final ha tornat a ser la més ràpida. Aquesta disciplina serà olímpica el 2020 a Tòquio, quan Mònica Dòria tindrà 20 anys.

En els 4 dies de competició la jove palista d’Arfa (Alt Urgell), de només 17 anys i de nacionalitat andorrana, havia fet cinc curses i en totes cinc havia penalitzat. Aquest diumenge però, a l'hora de la veritat, en la seva disciplina favorita Dòria ha demostrat tenir gens de competidora i no ha fallat. Baixada immaculada sense cap errada.

Mònica Dòria ha creuat la línia de meta invertint 2 minuts a fer la baixada, un segon més ràpida que a la semifinal. Darrere seu no quedava ningú per baixar, el títol era seu. Una esportista competint amb els colors d’Andorra és Campiona d'Europa Júnior. Mònica Dòria complirà 18 anys al desembre.