27.09.2022 |
Viure als Pirineus

Mònica Dòria campiona d'Europa júnior de canoa

La jove palista d’Arfa, de nacionalitat andorrana, amb només disset anys ha estat la més ràpida als campionats europeus celebrats a Hohelimburg (Alemanya)

Mònica Dòria Vilarrubla Foto Ettori Ivaldi
Mònica Dòria Vilarrubla. Foto: Ettori Ivaldi
Mònica Dòria campiona d'Europa júnior de canoa

Mònica Dòria, de només disset anys, s'ha proclamat aquest diumenge Campiona d'Europa Júnior en la modalitat de canoa, en els campionats celebrats a Hohelimburg (Alemanya). La palista d’Arfa, de nacionalitat andorrana, s'havia adjudicat la semifinal al matí i a la final ha tornat a ser la més ràpida. Aquesta disciplina serà olímpica el 2020 a Tòquio, quan Mònica Dòria tindrà 20 anys.

En els 4 dies de competició la jove palista d’Arfa (Alt Urgell), de només 17 anys i de nacionalitat andorrana, havia fet cinc curses i en totes cinc havia penalitzat. Aquest diumenge però, a l'hora de la veritat, en la seva disciplina favorita Dòria ha demostrat tenir gens de competidora i no ha fallat. Baixada immaculada sense cap errada.

Mònica Dòria ha creuat la línia de meta invertint 2 minuts a fer la baixada, un segon més ràpida que a la semifinal. Darrere seu no quedava ningú per baixar, el títol era seu. Una esportista competint amb els colors d’Andorra és Campiona d'Europa Júnior. Mònica Dòria complirà 18 anys al desembre.

Mònica Dòria campiona d'Europa júnior de canoa
Comentarios