09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Tot a punt per a la final de la Copa del Món de canoa eslàlom

La Final de la Copa del Món se celebrarà del 8 al 10 de setembre al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell

chourraut3
Cartell de la Copa del Món a la Seu. Foto: Ajuntament de la Seu
Tot a punt per a la final de la Copa del Món de canoa eslàlom

L’organització de la Final de la Copa del Món de canoa eslàlom a la Seu d’Urgell, que se celebrarà al Parc Olímpic del Segre del 8 al 10 de setembre, continua perfilant les competicions de la Federació Internacional de Canoa. 

Respecte als atletes que hi participaran provenen de més de 40 països dels cinc continents. Cal destacar els que configuren l’equip espanyol: els catalans Marta Martínez, Núria Vilarrubla, Annebel Van der Knijff, Dani Marzo i Miquel Travé; els bascos Maialen Chourraut, Irati Goikoetxea, Joan Crespo, Samuel Hernanz, Ander Elósegi, i Klara Olazabal; el gallec Luís Fernández i el castellanolleonès David Llorente. 

Val a dir que els resultats finals de la Seu se sumaran als resultats de les quatre proves de Copa del Món precedents, amb una prima de puntuació per la competició que tindrà lloc a la nostra ciutat. 

Recordem que la cerimònia inaugural d’aquesta competició tindrà lloc el dijous 7 de setembre, a les vuit del vespre, a la plaça dels Oms i comptarà amb un espectacle d’equilibris a càrrec d’Yldor Nieto. 

Per altra banda, l’exposició sobre els Jocs Olímpics de 1992 i el llegat del Parc del Segre continua oberta a la sala Sant Domènec fins el dia 10 de setembre. Els visitants tenen l’ocasió de recordar les imatges dels JJOO i de conèixer la continuïtat a la instal·lació olímpica de la competició d’alt nivell federatiu. 

Tot a punt per a la final de la Copa del Món de canoa eslàlom
Comentarios