Miquel Travé subcampió del món júnior d'eslàlom

El club pirinenc Cadí Canoe-Kayac ha obtingut sis medalles en aquests mundials celebrats a Bratislava

palista
photo_camera Font de la foto: (ICF)International Canoe Federation​.

El palista de la Seu d’Urgell Miquel Travé és el nou subcampió del món júnior d'eslàlom en categoria C1 masculí. Miquel Travé, del Cadí Canoe-Kayak, ha obtingut la medalla de plata als Mundials Júnior i U23 celebrats a Bratislava (Eslovàquia). El jove piragüista pirinenc ja va aconseguir deixar molt bones bivracions en la baixada de semifinals, en què va finalitzar en la quarta posició. Ja a la tarda, a la baixada final, Travé va ratllar la perfecció i va acabar tan sols 1.24 segons per darrere del campió, el polonès Sztuba (97.12), adjudicant-se així la plata al C-1 Junior.  A la mateixa categoria,  l’urgellenc Pau Etxaniz va aconseguir la dotzena posició, quedant-se a un pas de la final.

L'altre resultat destacat dels representants catalans es va produir a K1 júnior femení, on Laia Sorribes, de Ponts,  va aconseguir una cinquena posició, a 4.85 de la campiona, la txeca Galuskova (104.27). A les semifinals, Laia  Sorribes va ser tercera. En la nova categoria de C2 mixt, Laia Sorribes i Pau Etxaniz van acabar en 9a posició i Annebel Van der Knijff  Adrià Martín en la 10a. En C1 U23 masculí, el gallec Luis Fernández ha quedat 5è.

Sis medalles per als palistes del Cadí Canoe-Kayac

Els Mundials de Bratislava es van completar amb les proves de patrulles, en les quals l'equip estatal va obtenir tres medalles de plata més, amb participació urgellenca. Aquests subcampionats els han obtingut els equips de K1 júnior masculí i C1 júnior masculí, en tots dos casos amb presència de Miquel Travé i Pau Etxaniz, i el de C1 U23 femení, amb Annebel Van der Knijff. En total, sis medalles per a palistes del Cadí CK en aquests campionats.