ESQUÍ

La cerdana Marta Visa torna a batre el rècord espanyol d'esquí de velocitat

L'esquiadora de Bellver de Cerdanya ha superat ja dos cops el rècord d'Espanya en dos dies a l'estació francesa de Vars.
Marta Visa bat record a Vars
photo_camera Marta Visa mostra orgullosa el seu nou rècord espanyol d'esquí de velocitat /

L'esquiadora de Bellver de Cerdanya, Marta Visa, ha superat ja dos cops el rècord d'Espanya en dos dies a l'estació francesa de Vars. Visa, en el marc del Campionat del Món d'Esquí de Velocitat que es fa aquests dies a l'estació francesa de Vars, batia per primera vegada el seu propi rècord d'Espanya amb una mitjana de 204,66 quilòmetres per hora. Fins ahir la marca era de 203,24 km/h i datava de fa un any.  

Ahir l'esquiadora de Bellver de Cerdanya es va tornar a superar. A la mateixa pista ha esmicolat el registre d'abans d'ahir i l'ha deixat en 214,61 km/h.

Marta Visa bat record a Vars
Marta Visa mostra orgullosa el seu nou rècord espanyol d'esquí de velocitat / 

És factible que el cap de setmana pugui superar aquesta marca, ja que cada dia la sortida és més amunt. A més a més, la neu està en les condicions idònies per aconseguir-ho. Visa, que és la 5a, ara mateix, en el Mundial, és l'única esquiadora de l'estat espanyol que ha superat la barrera dels 200 km/h amb esquís.

El rècord masculí està en possessió del guipuscoà Ricardo Adarraga amb 240,642 km/h. El plusmarquista espanyol de la disciplina, que segueix en actiu, va aconseguir el rècord l'abril del 2014 a la pista de Vars. Adarraga és el president del Comitè d'Esquí de Velocitat (Speed Skiing) de la Federació Internacional d'Esquí (FIS).