CICLISME

La neerlandesa Marianne Vos s'exhibeix a la Molina i assalta el lideratge de la Volta a Catalunya

Marianne Vos, de l'equip Visma Lease a Bike, s'ha emportat la victòria en l'etapa regna, amb dos ports de 1ª categoria: la Collada de Toses i l’arribada en altura de La Molina.
Marianne Vos a La Molina
photo_camera Marianne Vos arribant en solitari a La Molina / @VoltaCatalunya

La neerlandesa Marianne Vos, de l'equip Visma Lease a Bike, s'ha emportat la victòria en l'etapa regna, de la Seu d'Urgell a la Molina, de la Volta a Catalunya, una victòria incontestable per a una ciclista que, per molts anys que passin, no deixa de sorprendre a tothom. Amb un perfil escalador, en un dia duríssim, Vos ha mostrat la seva gran capacitat com a ciclista i també ha brillat costa amunt per a aconseguir un triomf inapel·lable, després d'atacar i atacar, incansable, fins a aconseguir arribar a meta la primera i en solitari.

Marianne Vos a La Molina 2
Marianne Vos arribant en solitari a La Molina / @VoltaCatalunya

Vos guanya per davant Riejanne Markus, la seva companya d'equip, segona. Marianne Vos guanya i és líder, i a més, es treu l'espineta clavada de la primera etapa en què va ser superada en l'sprint final per Wollaston. Vos, segona ahir i primera avui, és líder amb autoritat de la Volta a Catalunya. Katrine Aalerud, guanyadora de la carrera l'any passat, i Minke Anderson, totes dues de l'U-X, han ocupat la tercera i la quarta plaça de l'etapa.

Una etapa que pot decidir el destí final de la carrera perquè era l'etapa regna i, demà, camí de Barcelona, encara que hi ha alguna pujada en el recorregut, pot no ser tan decisives com l'exigent ascensió a la Molina.