L'exfutbolista de l'Espanyol, Albert Lopo, entrena el juvenil de la Seu

Albert Lopo, que va ser jugador de l'Espanyol, del Deportivo de la Coruña, del Getafe i del Nàstic de Tarragona, ha arribat a un acord amb l’Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) de la Seu d’Urgell per dirigir l’equip juvenil de 1a divisió catalana.

IMG-20180203-WA0007
photo_camera Lopo va debutar aquest cap de setmana dirigint els juvenils de la Seu

Albert Lopo, que va ser considerat un dels millors defenses centrals de la lliga espanyola, ha debutat amb el Juvenil de l’EDFOR aquest cap de setmana amb victòria al camp de les Borges Blanques. En el seu palmarès hi ha dues copes del Rey, i una Copo Intertoto.

Alberto Lopo Garcia (5 de maig de 1980, Barcelona) va debutar a la primera divisió espanyola al RCD Español (als 18 anys) contra el Real Zaragoza, després de ser el primer jugador de jugar a totes les categories del club català.

A data d’avui, el seu actual equip és l’Interclub d’Escaldes de la Primera Divisió d’Andorra. L’amistat de Lopo amb el director esportiu de l’EDFOR, Javier Padial, el porta a tancar un acord per liderar fins a final de temporada el bloc tècnic de l’equip juvenil de la Escola de Futbol Orgèl·lia amb el recolzament incondicional dels fins ara també formadors Ferran Vidal i Jordi Jordana.

L’EDFOR de la Seu d’Urgell, amb 21 anys d’història i gairebé prop de 200 alumnes, pretén ser una escola modèlica de futbol base quant a valors i formació continuada. Alumnes de totes les categories, des de minis fins a juvenils, reflecteixen la voluntat d’implicació de les mares, pares, institucions i, sobretot, dels mateixos alumnes a l’hora de donar viabilitat a un projecte esportiu, educatiu i formatiu.

La condició geogràfica natural de la Seu d’Urgell, paradís per a la pràctica d’esports outdoor, obliga a l’alumnat, formadors i famílies incondicionals a desplaçaments de més de 100 km, fins als diferents camps de la resta d’equips amb els quals es competeix.

La implicació i la il·lusió de la pràctica esportiva fa que no sigui cap handicap per als alumnes i formadors de l’EDFOR. Lopo, amb aquesta sensibilitat, s’ha implicat en el projecte. L’EDFOR pretén, amb la incorporació de LOPO, seguir motivant i ajudant a formar mitjançant el futbol base a esportistes i persones.