22.05.2022 |
Viure als Pirineus

ESTACIONS D'ESQUÍ

L'estació d'esquí d'Aransa acollirà diumenge la Traça Muga

La competició d’esquí de muntanya i de raquetes de neu decidirà els Campionats de Catalunya d’ambdues modalitats però també està oberta per a públic no competitiu.
Una edició anterior de la Traça Muga/UEU
L'estació d'esquí d'Aransa acollirà diumenge la Traça Muga

L'estació d’esquí nòrdic d'Aransa, serà el proper diumenge 9 de febrer, el punt de partida de la sisena edició de la Traça Muga, la prova d'esquí de muntanya i raquetes de neu organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca (UEU). Les inscripcions per a qualsevol de les dues modalitats es poden fer a través del web www.ueu.cat.

La Traça Muga, que se celebra cada dos anys, combina el caràcter competitiu amb el popular. El principal objectiu és que els participants gaudeixin de l'excepcional entorn natural del massís del Monturull -Perafita, compartint itineraris entre l’Alt Urgell i la Baixa Cerdanya. Aquest any les condicions d’innivaciósón excel·lents i la previsió meteorològica és bona per a la pràctica d’aquests esports.

(Foto: UEU)

La cursa d'esquí de muntanya, que es disputa en parelles de dos, serà el campionat de Catalunya per Equips , organitzada per la FEEC i d’on sortiran els campions de Catalunya del 2020. El recorregut de la cursa llarga és 19Km i 1750 metres de desnivell positiu i, el curt 11Km i 1.150 de desnivell. El preu de la inscripció és de 25.-€ per persona.

Pel que fa a la prova amb raquetes, també decidirà els Campions de Catalunya en una cursa amb un recorregut de 9Km i 450 metres de desnivell i una proposta més assequible per passar un bon dia a la neu amb colla o amb la família que tindrà uns 100 metres menys de desnivell. Els preu de la inscripció a la cursa de raquetes és de 19€.

Els horaris previstos dissabte a la Seu d’Urgell :
- 18.00 a 20.00 – Recolida de dorsals al vestíbul de les Monges a la Seu d’Urgell
- 20.30 – Briefing de la cursa a la Sala de la Immaculada en el mateix edifici de les Monges.
Diumenge a l’estació d’Aransa :
- 8.00 a 9.00 – Recollida de dorsals
- 9.00 – Control d’Arva per als participants a la Cursa d’Esquí de Muntanya
- 9.15 – Sortida cursa esquí de muntanya
- 9.30 – Sortida cursa de raquetes.

La inscripció inclou una samarreta tècnica marca Tuga, avituallament i sorteig de material. Per als guanyadors absoluts de la Cursa hi haurà premis de productors locals.

L'estació d'esquí d'Aransa acollirà diumenge la Traça Muga
Comentarios