BÀSQUET FEMENÍ

L'Ajuntament rep al Cadí La Seu com a campiones de la 35a Lliga Nacional Catalana Femenina AON

Va aconseguir aquest títol per tercer any consecutiu, després de d'imposar-se aquest passat diumenge al Spar Girona per 77 a 76.
Ajuntament de la Seu rep el Cadí La Seu
photo_camera Recepció al Cadí La Seu com a campiones de la 35a Lliga Nacional Catalana Femenina AON / laseu.cat

Aquest dimarts al vespre ha tingut lloc, a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la recepció oficial a l’equip Cadí La Seu, on jugadores i cos tècnic han rebut la felicitació institucional per haver conquerit el títol de Campiones de la 35a Lliga Catalana Femenina AON que en aquesta edició s’ha celebrat al Palau d’Esports de la capital alturgellenca.

Les capitanes de l’equip urgellenc Júlia Soler i Montse Brotons, i el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, han fet a mans el trofeu a l’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, davant una nombrós grup d’aficionats del club de totes les edats que han volgut sumar-se a aquest homenatge institucional.

Ajuntament de la Seu rep el Cadí La Seu 2
Recepció al Cadí La Seu com a campiones de la 35a Lliga Nacional Catalana Femenina AON / laseu.cat

L’alcalde urgellenc juntament amb la regidora d’Esports, Bàrbara Romeu, han felicitat en nom de la ciutat a les membres del Cadí La Seu per haver aconseguit aquest títol per tercera vegada consecutiva.

Aquesta és la sisena vegada que l'equip de la Seu d'Urgell aconsegueix aquest títol, i per tercer any consecutiu, després de d'imposar-se aquest passat diumenge al Spar Girona per 77 a 76.