CURSES PER MUNTANYA

Arnau Cases i Magalí Salomon s'imposen a la IV edició de la Berén-Sant Quiri de curses per muntanya

La prova principal de 19 km sortia de Berén, s’enfilava al cim de Sant Quiri i tornava cap al poble superant un desnivell de 1150 metres.
Magalí Simon Sant Quiri
photo_camera Magalí Salomon entrant a la meta de la IV a edició de la Berén-Sant Quiri / Josep M Roig Traveset

Aquest dissabte al matí va tenir lloc al petit poble de Berén (Valls d’Aguilar) la IV edició de la Berén-Sant Quiri, una prova més del Cadí Circuit Fer de curses per muntanya de l’Alt Urgell organitzada per l’”Associació de veïns amics de Berén”.

La pluja, el vent, el fred i la boira van ser alguns dels protagonistes, tot i així van participar-hi 162 persones en alguna de les tres modalitats (19 km, 10 km i caminada de 5 km).

04BerenD
Podi femení de la IV a edició de la Berén-Sant Quiri / Josep M Roig Traveset

La prova principal de 19 km sortia de Berén, s’enfilava al cim de Sant Quiri i tornava cap al poble superant un desnivell de 1150 metres. Va ser guanyada per l’Arnau Cases que va arribar pràcticament a l’esprint amb el Jordi Gallego i tercer va ser el l’Aribau Portillo, mentre que en categoria femenina les guanyadores van ser la Magalí Salomon, primera, la Berta Ribas, segona i la Zoe Sanllehy completava el podi.

04BerenH
Podi masculí de la IV a edició de la Berén-Sant Quiri / Josep M Roig Traveset

En la de 10 km van guanyar l’Aroa Berenguel i l’Ot Bertran. Amb aquests resultats el Jordi Gallego continua amb pas ferm en el liderat del circuit en categoria masculina mentre que en femenina la Sònia Gualdo es posa primera.

La pròxima cursa és l’Escanyabocs, el dissabte 18 de maig a la Seu d’Urgell.