ESQUÍ DE MUNTANYA

Jordi Alís i Oriol Cardona regnen al Campionat estatal d’Esquí de Muntanya per equips celebrat a Candanchú

La Selecció Catalana i el Centre de Tecnficiació de Catalunya tornen de Candanchú amb les butxaques plenes i amb un total de 15 medalles d’or al estatal per equips.
Alís Cardona Candanchú
photo_camera Jordi Alís i Oriol Cardona regnen al Campionat estatal d’Esquí de Muntanya per equips / @charliestaff

L’estació d’esquí de Candanchú ha acollit, aquest diumenge, el Campionat estatal d’Esquí de Muntanya per equips en la que de nou els catalans han estat presents a pràcticament tots els podis copant les primeres posicions.

La prova començava al marge del riu de Candanchú (Osca). L’augment de les temperatures ha obligat a l’organització a fer un canvi en el recorregut previst per a totes les categories, situant la línia de meta a la cota 1.900 metres, un esforç que ha permès tirar endavant la competició.

Jordi Alis Sánchez (Cerdanya Skimo Team) i Oriol Cardona Coll (Ski Club Camprodon) no han tingut rival i s’han fet amb la victòria a la categoria masculina que després de la modificació, el recorregut ha comptat amb 8,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.100 metres.

facebook_1711483929672_7178483892162648443
Jordi Alís i Oriol Cardona regnen al Campionat estatal d’Esquí de Muntanya per equips / @charliestaff 

Doblet d’ors a la sub20, Biel Pujol Parramon (CE Farners) i Gael Álvarez Del Val (Mindundis Team) juntament amb les seves companyes de selecció Erola Rocias Sacrest (AE Mountain Runners del Berguedà) i María Butxaca Brau (AE Mountain Runners del Berguedà) s’han penjat els ors a la categoria sub20 i han ocupat els llocs més alts del podi en aquesta categoria.

A la U18 també han dominat els joves catalans del Centre de Tecnificació de Esquí de Muntanya de CatalunyaLaia Selles Sánchez  (Cerdanya Skimo Team) i Aina Garreta Farrus (CEPS) a la femenina i Julià Pujol Parramon (CE Farners) i Aaron Álvarez Del Val (Mindundis Team) a la masculina han sumat dos ors més. Marti Costa (UE Vic) ha estat segon fent parella amb Gonzalo Casares.

equipos_M_Candanchu
La Selecció Catalana i el Centre de Tecnficiació de Catalunya tornen de Candanchú amb 15 medalles d’or al estatal per equips / FEDME

A la categoria U16 els esquiadors han recorregut 10,8 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1050 metres. De nou,  domini català amb Mariona Rovira (AE Mountain Runners del Berguedà) i Maria Ramirez (UE Vic) com a guanyadores. A la masculina els millors han estat Pau Baqué  (CE Cerdanya Pirineus) i Gil Rocias (AE Mountain Runners del Berguedà)

La Selecció Catalana i el Centre de Tenficiació de Catalunya  tornen de Candanchú amb les butxaques plenes i amb un total de 15 medalles d’or al estatal per Equips.