CURSES PER MUNTANYA

Irati Azkargorta i Marc Alonso guanyen la 10a Travessa Transfronterera de Sant Julià a la Seu d'Urgell

La Travessa ha sortit des de la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria i ha arribat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, amb la participació de 139 corredors i corredores.
10a transfronterera Sant Julia La Seu 1
photo_camera 10a transfronterera Sant Julia La Seu 1

Aquest matí ha tingut lloc la 10a Travessa Transfronterera-Camí de Retrobament que enguany ha sortit des de la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra) i ha arribat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, amb la participació de 139 corredors i corredores.

Pel que fa a la cursa llarga, de 20,6 quilòmetres, i només apta per a major de 16 anys, en categoria femenina han fet podi Irati Azkargorta (1a classificada), Anna Artal (2a classificada) i Sílvia Zúñiga (3a classificada), mentre que el podi masculí ha estat per Marc Alonso (1r classificat); Jordi Gallego (2n classificat) i Jordi Correa (3r classificat).

Travessa Transfronterera la Seu Sant Julià 2023 3
Marc Alonso guanya la 10a Travessa Transfronterera de Sant Julià a la Seu d'Urgell / laseu.cat

Pel que fa a la cursa curta, de 14,6 quilòmetres, per a majors de 12 anys, en categoria femenina el podi ha estat per Mireia Soler (1a classificada), Míriam Martínez (2a classificada) i Eva Campi (3a classificada), mentre que el podi masculí ha estat per Oriol Català (1r classificat), Mir Dies (2n classificat) i Joan Lluch (3r classificat).

Travessa Transfronterera la Seu Sant Julià 2023 4
Irati Azkargorta guanya la 10a Travessa Transfronterera de Sant Julià a la Seu d'Urgell / laseu.cat

Respecte als podis de la curs Xics, en categoria femenina el podi ha estat Jana Pubill Nadal, l’única corredora que hi ha participat, mentre que el podi masculí l’han fet Mir Dies (1r classificat), Joan Lluch (2n classificat) i Àlex Jiménez (3r classificat). 

Més a Esports