UNIVERSITATS

Futurs tècnics de piragüisme es formen al Parc del Segre de la Seu d’Urgell

L’alumnat d’INEFC Pirineus que ha escollit piragüisme en l’assignatura d’Ampliació Esports manté un procés d’aprenentatge ràpid i amb continuïtat
IMG-20231013-WA0001 (2)
photo_camera Futurs tècnics de piragüisme es formen al Parc del Segre de la Seu d’Urgell / INEFC Pirineus

L’alumnat d’INEFC Pirineus que ha escollit piragüisme en l’assignatura d’Ampliació Esports manté un procés d’aprenentatge ràpid i amb continuïtat des de la iniciació en aquesta matèria a primer curs.

El setembre passat i durant aquest mes octubre les i els alumnes, que ja fan baixades per les aigües braves del canal, van rebre diverses sessions de diferent tipologia: seguretat, descensos, rescat de material al riu, entre altres ensenyaments.

IMG-20231013-WA0002 (1)
Futurs tècnics de piragüisme es formen al Parc del Segre de la Seu d’Urgell / INEFC Pirineus

En una de les jornades van tenir l’oportunitat de visitar el Centre Català de Tecnificació de Piragüisme i posar en pràctica els seus coneixements acompanyant directament un dels seus entrenadors a dirigir una sessió amb esportistes d’alt nivell.

La bona disposició de les persones que conformen el Parc del Segre, així com del personal tècnic i esportistes usuaris ha estat un element clau per fer possible que l’alumnat del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport comenci a gaudir de la primera experiència acadèmica i pràctica amb el món laboral.

Més a Esports