30.06.2022 |
Viure als Pirineus

JOCS OLÍMPICS D'HIVERN DE PEQUIN

El fondista andorrà Irineu Esteve aconsegueix la vintena posició en la seva estrena als Jocs Olímpics

El fondista lauredià ha fet una marca d'1h21min08s, just per davant del basc Imanol Rojo i a menys de cinc minuts del guanyador, Alexander Bolshunov
Irineu Esteve Olimpíades Pequin
El fondista lauredià, Irineu Esteve, durant la cursa de skiatló JJOO d'Hivern de Pequín / COA
El fondista andorrà Irineu Esteve aconsegueix la vintena posició en la seva estrena als Jocs Olímpics

El fondista andorrà Irineu Esteve ha finalitzat en la 20a plaça en la prova d'esquiatló (15km clàssic+15km patinador), en la seva primera actuació en els Jocs Olímpics d'Hivern de Pequín. El fondista lauredià ha fet una marca d'1h21min08s, just per davant del basc Imanol Rojo i a menys de cinc minuts del guanyador, Alexander Bolshunov

Irineu Esteve Olimpíades Pequin 2(Foto: El fondista lauredià, Irineu Esteve, durant la cursa de skiatló JJOO d'Hivern de Pequín / COA)

Irineu Esteve, que ha sortit amb el dorsal 27, ha tingut problemes a l'inici, amb dificultats per connectar amb el grup capdavanter i amb una pista molt dura i molt seca, però ha aconseguit anar escalant posicions a mesura que avançaven els quilòmetres. En l'interludi, i amb el canvi d'esquís per afrontar el tram patinador, Esteve ha pogut treure la millor versió i finalitzar en el top-20 amb un temps d'1h21'08"2.

El fondista ha explicat que ha estat “una cursa molt dura des del principi, ens ha costat agafar bones posicions i això ens ha fet endarrerir-nos una mica”. Esteve ha assegurat que ha patit fins que ha canviat a l’skating, on s’ha sentit més còmode i així s’ha demostrat en l’escalada de posicions. El tècnic de la delegació andorrana, l'urgellenc, Joan Erola, ha apuntat que “és una cursa positiva, un bon començament de Jocs i ara a preparar la 15 del dia 11, i a descansar aquestes dies sobretot mentalment”

El fondista andorrà Irineu Esteve aconsegueix la vintena posició en la seva estrena als Jocs Olímpics
Comentarios