MOTO ENDURO

Un flamant Josep García guanya la Bassella Race

La carrera multitudinària d'avui ha tancat tres dies d'autèntic enduro a Bassella on han participat un miler de pilots. 
Enduro extrem 2
photo_camera Un moment de la Bassella Race 2020

El sol ha brillat al llarg de tota la jornada de diumenge en la que els pilots realitzaven la carrera llarga amb les dues sortides multitudinàries.

El pilot de KTM Josep García, que ahir es va classificar quart a la Xtreme Race, ha necessitat dues hores i 17 minuts per completar les dues voltes al recorregut, aconseguint la victoria absoluta en la categoria Pro. García ha sortit molt bé i ha pogut liderar la carrera en tot moment. Jaume Betriu (KTM) l'ha seguit d'aprop, arribant a estar a només 15 segons d'ell. El de Coll de Nargó ha passat per la línia d'arribada en segona posició, mentre que el pilot de Chile Benjamín Herrera (BETA) ha tancat el top 3. 

Dins de la carrera Pro Júnior destacar la primera posició de Julio Pando que ha entrat a meta amb un temps de 2 hores i 35 minuts.

El  més ràpid de la categoria Friends ha sigut Marc Calmet (Friends 30), amb un temps d'una hora i mitja, Calmet també s'ha adjudicat la victoria de la Challenge Michelin. Gerard Farrés i Xavier Castey, que ahir van participar a la Classic Race, han sigut els millors en Friends 40 i 50 respectivament.

La pilot andorrana Margot Llobera i Isidre Chia han sigut els guanyadors de Woman i Classic.

Els guanyadors

Xtreme Race: Els pilots més top de l'enduro extrem

A la Xtreme Race d'ahir vam poder gaudir d'una bonica lluita entre els dos pilots de KTM, Jonny Walker i Taddy Blazusiak que van arribar a la línia d'arribada amb tan sols 4 dècimes de diferència. El pilot de Huqsvarna, Alfredo Gómez i Josep García (KTM) van lluitar també fins l'últim moment, acabant Gómez en la tercera posició. Josep García i Jaume Betriu van complementar el podi scratch. 

Kids clàssic

Kids, Classic i Maxitrail

A les carreres de clàssiques, el més ràpid en Classe B va ser David Gómez seguit de Gerard Farrés, que va donar un gran espectacle amb el seu debut en aquesta categoria. Ivan Cervantes va revalidar la victòria una vegada més a Classe A i es va tenir que conformar amb una segona posició a la Maxitrail, on el guanyador va ser Iker Iturregi. 

Els més petits també van tenir el seu moment amb la Kids Race. En Cadet 125 Aleix Saumell es va adjudicar la victòria mentre que Biel Piera ho va fer en Cadet 85. Jan Josa va ser el més ràpid dels pilots juvenils.

Els participants de la novedosa Minikids50, alguns d'ells amb només 4 anys, van ser protagonistes de la exhibició amb les seves motocicletes de 50cc, i també en la entrega de premis on van recollir el seu diploma de la mà del Club Sip Sport i Riders Coach.

Gran ambient al paddock i la zona comercial

Laia Sanz Jaume Betriu

Miles d'aficionats han passat durant tot el cap de setmana per la zona comercial i el paddock de Bassella on han pogut disfrutar del gran ambient amb les millor marques d'enduro i també de la sessió d'autògrafs de la mà de Michelin on Alfredo Gómez, Laia Sanz i Jaume Betriu van passar una bona estona juntament amb els seus fans.