Explora Cims, una nova manera de descobrir Andorra

Els organitzadors de l’Andorra Ultra Trail Vallnord presenten una activitat turístico-esportiva per descobrir el país. Explora Cims és una excursió que recorre el traçat de la Ronda dels Cims, la cursa per excel·lència d'Andorra.

andorra
photo_camera Explora Cims ofereix una ruta a mida.

Els amants de la muntanya ja no tenen excusa per recórrer i veure Andorra des dels cims. Els organitzadors de l’Andorra Ultra Trail Vallnord presenten Explora Cims, una iniciativa per descobrir el país d'una manera divertida i familiar.
 
Explora Cims és una excursió que segueix la ruta de la Ronda dels Cims, la prova per excel·lència de llarga distància del país andorrà. En total, 143km dividits en 7 etapes i que té com a objectiu "no realitzar un èxit esportiu, sinó fer viure experiències incomparables totalment submergits en una natura excepcional", comenta Sandra Martínez, responsable d'Explora Cims.
 
Cada etapa està dissenyada per donar a conèixer la Ronda dels Cims amb els seus punts emblemàtics. Els participants aniran acompanyats de guies que aportaran coneixements sobre el terreny (flora, fauna, geologia ...) i sobre les activitats humanes (pastoralisme o agricultura de muntanya entre d'altres).
 
L'excursió està concebuda per a una durada de 7 dies però es pot realitzar parcialment en 3 dies o més. En aquest cas, l'excursionista descobrirà una secció del recorregut en funció dels dies de la setmana escollits.
 
Els participants no han de preocupar-se de res més que gaudir d'una natura excepcional. Simplement es camina amb una petita motxilla, amb pícnic, roba d'abric i un impermeable; l'organització té previst un o dos avituallaments durant el dia.

Per gaudir d'un confort màxim, el participant pot contractar l'opció d'allotjament amb mitja pensió (es poden afegir uns acompanyants que no participen en l'excursió, família, amics...). Un transport està previst per recollir cada matí els participants a l’hotel i retornar-los al final de l'etapa.
 
L'activitat, que tindrà lloc del 14 d'agost al 3 de setembre 2016, requereix una bona forma física i experiència en caminar per la muntanya. Aquesta activitat és ideal per a amants de la muntanya que, o bé es volen fixar el repte de la Ronda dels Cims amb calma, o bé volen gaudir dels paratges andorrans.
 
Una excursió a la carta
 
Explora Cims ofereix una ruta a mida. Els excursionistes podran escollir, el nombre de dies, els dies de la setmana per fer l'activitat i l'opció d'allotjament. Els preus comencen a partir dels 269 €; les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en exploracims.com.

comentaris