29.11.2022 |
Viure als Pirineus

La Vall de Boí acull el Campionat de Catalunya de BTT de Marató

El Campionat de Catalunya de BTT de Marató serà el BUFF® MTB Marathon i es disputarà aquest diumenge 9 de juliol a Barruera, la Vall de Boí.

buff
Una imatge del Campionat de Catalunya de BTT de Marató.
La Vall de Boí acull el Campionat de Catalunya de BTT de Marató

Aquest any el Campionat de Catalunya de BTT de Marató serà el BUFF® MTB Marathon i es disputarà aquest diumenge 9 de juliol a Barruera, la Vall de Boí, el cor dels pirineus. La  prova començarà a les 9h del matí i comptarà amb un bonic recorregut de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu. Una ruta exigent que farà esforçar-se al màxim a tots els millors corredors de Catalunya que vulguin conquistar el títol o a tots aquells que vulguin gaudir d'un recorregut d'alta muntanya espectacular.

Per la seva banda, la modalitat popular ofereix dos recorreguts diferents, un recorregut llarg de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu que serà el mateix que el del campionat i un de més curt de 37 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu. Els dos recorreguts amb sortida des de Barruera transcorren per la cara de la vall on hi ha situat el poble de Durro i coincideixen en diversos trams. A la marató es puja fins a l'estació d'esquí de Boí Taüll arribant als 2.272 metres d'alçada i en el recorregut curt s'arriba fins als 2.051.

Una prova en un entorn ideal de Patrimoni Mundial, al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes replet de pics i paisatges d'alta muntanya espectaculars i que serà en el marc del BUFF® Mountain Festival, un festival que engloba una àmplia diversitat d'activitats i proves esportives en plena naturalesa i per a totes les edats.

Amb la majestuositat dels Pirineus com a teló de fons i envoltats d'una àmplia mostra del Romànic català es descobrirà al nou campió de Catalunya de BTT Marathon. Alhora també es tracta doncs d'una prova per a tots el ciclistes que vulguin gaudir d'un recorregut amb senders i paisatges espectaculars. Avui és l'últim dia per inscriure's a la web Ticketoci.net

La Vall de Boí acull el Campionat de Catalunya de BTT de Marató
Comentarios