03.10.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

El comerç i l’hostaleria urgellencs es bolquen amb el Cadí La Seu en la seva participació a la Copa de la Reina de Bàsquet

Aquest migdia s’ha presentat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell en roda de premsa les diverses activitats organitzades al voltant de la participació de l’equip Cadí La Seu del Club Sedis Bàsquet a la pròxima competició de la Copa de la Reina 2019 que se celebrarà a Vitoria-Gasteiz del 28 de febrer al 2 de març.

IMG_6830
Nova campanya per potenciar el bàsquet a la Seu.
El comerç i l’hostaleria urgellencs es bolquen amb el Cadí La Seu en la seva participació a la Copa de la Reina de Bàsquet

En aquesta presentació, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, ha agraït el suport que donen la Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU) a través de diverses iniciatives “per fer viure i gaudir d’aquesta fita històrica del bàsquet de la nostra ciutat”. Alberich ha remarcat el mèrit del Cadí La Seu de participar en aquesta competició que disputen els vuit millors equips de la Lliga Femenina, i ha fet una crida a tots els urgellencs i urgellenques a animar i seguir l’equip que representa la Seu d’Urgell en aquesta important competició de bàsquet a nivell estatal.  

Concurs i màscares de Carnaval

Per la seva part, el president de la UBSU, Juan Carlos Salsas, ha explicat que “aquesta explosió d’il·lusió col·lectiva que viu la Seu d’Urgell davant de la participació a la Copa de la Reina del Cadí La Seu, hem volgut organitzar diverses activitats relacionades amb aquest important esdeveniment esportiu tant pel club com per la nostra ciutat”.

La primera proposta és el concurs ‘Troba les jugadores!’ que consisteix en trobar la foto de les 11 jugadores del Cadí La Seu que hi ha repartides entre els aparadors de les botigues de la UBSU. Per a poder participar en aquet concurs cal omplir una butlleta on hi surten els noms de totes les jugadores de l’equip i, a la casella del costat, cal anotar el nom de l’establiment comercial on es troba cadascuna de les jugadores.

Les butlletes omplertes caldrà dipositar-les dins una urna que hi haurà instal·lada a l’Espai Ermengol fins el dissabte 2 de març. D’entre totes les butlletes que s’hagin omplert correctament se sortejaran 10 pilotes de bàsquet, signades per les jugadores del Cadí La Seu. Per a més informació i trobar alguna pista sobre aquest concurs es pot entrar a la www.laseucomercial.com

La segona activitat relacionada no només amb el Cadí la Seu sinó també amb el Carnaval és l’elaboració de màscares amb els colors del Sedis (blanc i blau) que decoren durant aquests dies els establiments comercials de la ciutat.

Descomptes en restaurants

La tercera iniciativa relacionada amb la participació del Cadí La Seu a la Copa de la Reina és la que proposa l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Tal i com ha explicat el seu president, Miquel Àngel Sánchez, del 25 de febrer al 3 de març, 3 restaurants de la ciutat (Hotel Nice, Via Fonte i Miscel·la) faran un 10% de descompte als clients que aportin el carnet de soci o sòcia del Sedis Bàsquet.

Aquest descompte també s’aplicarà a les persones que els acompanyin. A més, els socis que vagin a algun d’aquests tres restaurants podran entrar en sorteig d’una samarreta de la Copa de la Reina signada per les jugadores del Cadí la Seu i una fotografia de l’equip.

Actes al Palau d’Esports

Per tal que socis, simpatitzants i urgellencs en general puguin animar i acompanyar el Cadí La Seu en aquesta competició, el club ha programat un seguit d’iniciatives amb l’objectiu que “la il·lusió de fer que la Seu visqui aquesta competició amb orgull de ciutat”, ha afirmat Juanfran Paredes, vicepresident del Sedis Bàsquet i coordinador d’actes del club.

Així, per dijous 28 de febrer, a partir de les 19 hores, es podrà seguir des del mateix Palau d’Esports a través del nou vídeo marcador, el partit de quarts de final que el Cadí la Seu disputarà contra el RPK Araski, l’equip amfitrió d’aquesta competició de copa. Precisament aquesta nova pantalla s’estrenarà demà dissabte en el partit de Lliga Femenina que enfrontarà el club de la ciutat contra el SNATT’S Sant Adrià.

També està prevista que per dissabte 1 de març, si el Cadí La Seu accedeix a les semifinals, el partit es retransmetrà en directe a partir de les 13 hores per RàdioSeu i que també es podrà escoltar pels altaveus que hi ha instal·lats pel carrer Major de la Seu d’Urgell. El club també preveu organitzar un autocar per desplaçar-se fins a Vitòria per anar a poder veure la semifinal.

Parades també ha avançat que si el Cadí La Seu es planta a la final de la Copa de la Reina, el Palau d’Esports acollirà el diumenge 3 març, a les 12 del migdia, la retransmissió en directe del partit que es podrà seguir també a través del nou vídeo marcador d’aquesta instal·lació esportiva municipal.

D’altra banda, el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, ha agraït tant a la UBSU com a l’Associació d’Hostaleria la seva col·laboració i suport al Cadí La Seu en la seva participació a la Copa de la Reina. Porta ha manifestat que “haver arribat a aquesta important competició dóna sentit al projecte del Club Sedis Bàsquet que enguany celebra 50 anys de vida”.

El president del club també ha remarcat també que poder participar en la “festa del bàsquet femení a nivell estatal és mèrit de les jugadores i de l’equip tècnic”.

Aprofitant la participació del Cadí La Seu a la Copa de la Reina, el Club  Sedis Bàsquet ha confeccionat per l’ocasió una samarreta commemorativa que es pot adquirir a través del web del club www.sedisbasquet.com.

El comerç i l’hostaleria urgellencs es bolquen amb el Cadí La Seu en la seva participació a la Copa de la Reina de Bàsquet
Comentarios