22.05.2022 |
Viure als Pirineus

Comença la temporada d'hivern: Protegeix la teva salut amb medifiatc

Amb l’arribada de la neu i l’inici oficial d’una trepidant temporada d’esports d’hivern, és moment de gaudir d’allò que més ens apassiona, però sempre amb seguretat. A les ja tradicionals assegurances d’accidents Targeneu i Medifiatc, enguany hi sumem la pòlissa de salut Medifiatc

Foto-noticia-Medifiatc-2
Foto de la notícia Medifiact
Comença la temporada d'hivern: Protegeix la teva salut amb medifiatc

Des de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern estem permanentment treballant per poder-vos oferir a tots els esportistes i familiars, els màxims avantatges possibles. I just quan encetem la temporada d’esports d’hivern 2017-18, podem anunciar-vos una novetat molt interessant.

Tots aquells que estigueu en possessió d’una assegurança d’accidents FIATC a través de la nostra Federació, sigui la Targeneu, la Multirisc o la llicència de dia, podreu gaudir de la pòlissa de salut Medifiatc a un preu immillorable i amb unes condicions específiques pels esportistes.

A més, i no menys important, a tots aquells qui tramitin l’assegurança, FIATC els obsequiarà amb la Targeneu, Multirisc o Llicència de la temporada vinent (en cas de família fins a 350 euros). Tanmateix, els preus especials de la pòlissa de salut son vàlids per l’assegurat i els seus familiars directes.

Amb Medifiatc tindràs al teu abast més de 25.000 facultatius concertats, més de 350 clíniques de referència, sense copagaments… i molt més!

Podeu consultar les condicions específiques en aquest enllaç i per demanar més informació fent clic aquí o al correu electrònic [email protected].

Comença la temporada d'hivern: Protegeix la teva salut amb medifiatc
Comentarios