La Cerdanya Cycle Tour ha obert les inscripcions per a la seva segona edició

L'edició del 2017 presenta un tercer recorregut opcional de 158 km, a més dels dos de 128 y 200 km. 

cct2017-1
photo_camera La Cerdanya Cycle Tour.

Les inscripcions per la segona edició de la marxa cicloturística La Cerdanya Cycle Tour, començaran demà, dia 1 d'abril amb moltes novetats. Després d'haver celebrat una exitosa primera edició per alguns dels paratges més preciosos de la comarca de la Cerdanya, tant per vessant catalana com la francesa, l'edició del 2017 convoca de nou a tots els ciclistes pel pròxim dia 3 de setembre a Alp-La Molina.

LA CERDANYA CYCLE TOUR 2016 - Vídeo Resum from la1523 on Vimeo.


Una de les principals novetats d'aquesta nova edició de La Cerdanya Cycle Tour és la incorporació d'un tercer recorregut, afegint una opció intermèdia que permeti gaudir del paratge de la Cerdanya francesa amb un quilometratge més ajustat, ja que al final s'evita el pas per la Collada de Toses. Així doncs, la ruta "Medial" consta de 158 km i 2.794 metres de desnivell positiu acumulat. Les altres opcions, "Sport" i "Endurance" mantenen el mateix recorregut de la primera edició.

Altimetria2017-Medial-6

La ruta "Endurance" està pensada pels ciclistes més experimentats i consta de 200 km de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 3.690 metres. Travessant la vall amb ascensions com Lles de Cerdanya, La Molina, i al seu pas per La Cerdanya francesa, les pujades a Font Romeu, Coll de la Llosa, Coll de la Creu i Les Angles. Pel que fa a la ruta "Sport" de 128 km i de 1.889 metres de desnivell positiu es presenta com l'opció més assequible pels participants, amb un terreny molt favorable des del kilòmetre 87 fins a l'arribada. Igual que l'any passat, Alp serà el punt de sortida i arribada de totes les rutes.

Debut al Gran Fondo World Tour

Una altra novetat important és que La Cerdanya Cycle Tour s'incorpora al circuit internacional Gran Fondo World Tour, essent aquesta l'única prova d'Espanya que forma part d'aquest challenge mundial de marxa cicloturística.

header-twitter-2
 

Inscripcions

Les inscripcions obriran demà 1 d'abril amb un preu bonificat pels primers inscrits a la web www.lacerdanyacycletour.com, on també s'ofereixen packs d'allotjament amb dorsal i preus especials pels participants de la marxa amb un àmpli ventall d'establiments hotelers col·laboradors. A part, els participants poden adquirir, de forma opcional, els exclusius maillot i culotte commemoratius de la Cerdanya Cycle Tour per lluir-los el dia de la marxa.