La Cerdanya Cup de Futbol reunirà 60 equips i uns 1000 jugadors

La Cerdanya Cup de Futbol reunirà del 24 al 26 de juny a 60 equips i uns 1000 jugadors. L’OCATT apadrina  el torneig amb diferents activitats dedicades a la promoció de la donació d’òrgans i teixits adreçades als joves.

20160620_123430
photo_camera El torneig es va presentar aquesta setmana.

Aquesta setmana va tenir lloc la roda de premsa de presentació de les activitats a Puigcerdà, amb la participació de la Dra. Roser Vallès, responsable de promoció de la donació de l’OCATT i encarregada de coordinar totes les activitats, Manuel Ángel Romero, organitzador de la Cerdanya CUP, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.

L’Associació Esportiva de Futbol en Marxa organitza  La Cerdanya  Cup  amb el suport dels ajuntaments d'Alp, Bellver, Bourg-Madame, Llívia, Osséja i Puigcerdà.

Aquesta serà la 16a. edició i compta amb la participació de 60 equips i uns 1.000 jugadors procedents de Catalunya, França, Brasil, Andorra, Andalusia, Aragó, Castella-la Manxa, Regió de Múrcia, Illes Balears i Illes Canàries. El torneig es disputarà en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, amb el següent horari:

Divendres 24 de juny (9:30h - 20:30h).Fase de Grups
Dissabte 25 de juny (9:30h - 20:30h).Fase de Grups i Fase Eliminatòria
Domingo 26 de juny (9h - 14h).Finals i Lliurament de Trofeus (Estadi de Puigcerdà).

Amb l’objectiu de promoure la donació d’òrgans i teixits entre el jovent, l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) apadrina la Cerdanya Cup de Futbol que té lloc aquesta setmana a diferents localitats de la Cerdanya catalana i francesa. En el decurs del campionat, l’OCATT realitzarà diferents activitats com xerrades i concursos i es desplegaran pancartes amb el lema “Digues sí a la donació d’òrgans i teixits!” per conscienciar els més joves sobre la importància de la donació.

Des de l’OCATT s’aposta per l’apadrinament d’activitats esportives per a joves com aquestes que promouen l’esforç, el treball en equip i la generositat, amb la voluntat de donar a conèixer la importància de la donació d’òrgans i teixits entre els més joves.

Des del maig, l’exfutbolista blaugrana Éric Abidal és el primer ambaixador de l’OCATT pel seu exemple, la seva experiència personal i també pel seu compromís social a favor de la donació d'òrgans. Abidal no podrà assistir a la Cerdanya però ha fet arribar a l’organització un vídeo de suport a la donació d’òrgans. A més, l’OCATT compta també amb el suport del FC Barcelona i del RCD Espanyol. Per aquesta ocasió, el club espanyolista ha fet arribar una samarreta signada per tots els seus jugadors que serà sortejada en el decurs dels tornejos que tenen lloc aquesta setmana a la Cerdanya.

comentaris