CURSES PER MUNTANYA

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya torna a tancar la temporada a la Molina

Un any més el grup coordinat per Pere Rullan, ha acabat la campanya amb una jornada a la Cerdanya on s’ha fet un test a la pista olímpica de l’estació cerdana.
CTCM La Molina 3
photo_camera El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya ha tancat temporada a la Molina /Pere Rullan / FEEC

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya ha tancat temporada a la Molina (Cerdanya).

Un any més el grup coordinat per Pere Rullan, ha acabat la campanya amb una jornada a la Cerdanya on s’ha fet un test a la pista olímpica de l’estació cerdana per comprovar l’estat dels esportistes en aquest tram final i poder tenir referències respecte a principis de la temporada i de cara al pròxim any.

La concentració com passa habitualment ha servit també per acomiadar a aquells membres del CTCMC que no seguiran en la següent promoció, ja que per edat deixen ja les categories de formació.

CTCM La Molina 1
El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya ha tancat temporada a la Molina / Pere Rullan / FEEC

Ramon Caballeria (GECA), Mireia Lüscher (UE Vic), Roger Bella (CE Espluguí) i Nil Puchol (CE Madteam) han compert sencera la seva etapa de formació i han realitzat la seva última concentració amb el CTCMC.

El coordinador del CTMC, Pere Rullan, ha valorat la campanya com a molt positiva veient els gran resultats obtinguts pels joves esportistes catalans a les diferents competicions d’àmbit estatal i internacional on han participat. Rullan ha recordat també el valor del grup homogeni que s’ha creat i el bon ambient existent al Centre.

El Centre Tecnificació de Curses per Muntanya ha comptat novament aquesta temporada amb més d’una vintena d’esportistes des de la categoria cadet fins als sub20.

Les noves fornades del CTMC es començaran a dibuixar el cap de setmana del 3 i 4 de desembre amb les noves proves d’accés. Les inscripcions per aquestes proves s’obriran aquesta mateixa setmana al web de la FEEC.