BÀSQUET

Bernat Canut renova pel Cadí La Seu

Per Bernat Canut la clau de l'èxit és la comunió entre l'equip, l'afició i la ciutat

Bernat Canut (2)
photo_camera Bernat Canut amb el president del Sedis Bàsquet, Pere Porta/sedisbàsquet.com

Un cop finalitzada una temporada històrica, el club Sedis bàsquet ja s’ha posat en marxa de cara la temporada vinent i ho ha fet començant per renovanr la cara visible de la banqueta de Cadí La Seu. El jove tècnic urgellenc Bernat Canut ha acceptat l’oferta de renovació i ha declarat sentir-se molt content seguir perquè “és casa meva i hi estic molt a gust“.

En Bernat Canut va arribar com a entrenador principal de l’equip fa dues temporades, a causa de la baixa inesperada de Joan Carles Pié. Amb una gran responsabilitat per davant, l’urgellenc va agafar el timó de l’equip dirigint-lo fins a les portes d’una participació en unes noves fases de Playoffs la temporada 2017/2018. Una temporada més tard firmava, ni més ni menys, la millor temporada de Cadí La Seu en tota la seva trajectòria en la màxima categoria estatal amb una classificació a la Copa de la Reina i a unes noves semifinals de PlayOffs pel títol de lliga.

Humilitatexigència i professionalitat són tres dels qualificatius que caracteritzen Bernat Canut, que ja té els ulls posats en la temporada vinent: “Renovarem unes quantes jugadores bàsiques pel projecte i incorporarem jugadores amb talent i molt potencial. L’objectiu és tenir gana, ser competitius. Tenim un repte il·lusionant per davant que ens requereix molta responsabilitat i treball.“.

Canut destaca una de les claus per encarar els pròxims objectius: “Que els aficionats segueixin acudint al Palau amb la passió que ho han fet aquests darrers temps i que es sentin orgullosos del seu equip. La comunió equip-palau-ciutat ens ha de definir!“.