Bàsquet i anglès es combinen en un nou campus a Martinet de Cerdanya

L'estada compta a dos monitors anglesos nadius i dos bilingües

_MG_0093
photo_camera La jugadora Clàudia Baraut.

Amb el títol de Sunrise Basketball Camp neix una nova oferta de lleure per a infants i joves a les comarques de muntanya. El Sunrise Basketball Camp és un campus de bàsquet en anglès dirigit a nens i nenes de 7 a 15 anys i que se celebrarà durant el mes de juliol a Martinet de Cerdanya. La impulsora del projecte és la urgellenca Clàudia Baraut, jugadora del Sedis Bàsquet en totes les seves categories i que la darrera temporada ha jugat a l'equip del Newcastle de primera divisió anglesa. Baraut ha senyalat que "feia temps que tenia al cap muntar un campus de basquet, la meva experiència a Anglaterra em van fer decidir fer-lo en anglès". "Em vaig adonar que la llengua anglesa és bàsica per sortir a l'exterior, per això vaig decidir que el campus fos en anglès", ha matisat. El campus, coordinat per Baraut, comptarà amb la participació d'una jugadora del Newcastle de primera divisió, un entrenador de primera divisió anglesa, un monitor de bàsquet bilingüe i la mateixa Baraut, bilingüe.

Tecnificació de bàsquet, atenció personalitzada per edat i categories, i tot en anglès, ocuparà tots els matins del Sunrise Basketball Campus. Les tardes s'ocuparan amb competicions individuals i col·lectives i diferents activitats de lleure. Baraut ha senyalat que "l'objectiu és que aprenguin noves coses en la pràctica de l'esport i l'anglès d'una forma lúdica no com es fa a l'escola". 

jugadora

Baraut ha explicat que entre les activitats de lleure que es practicaran hi ha hípica, ràfting, jocs de lleure i jocs de nit. A més de diferents excursions per visitar els atractius de la zona.

El campus se celebrarà a la població de Martinet de Cerdanya, un "marc incomparable" ha apuntat Baraut, i que "ens dóna moltes possibilitats tant per la pràctica de l'esport com del lleure". El campus compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Martinet que cedeix una pista esportiva exterior i una al pavelló municipal per la pràctica de les activitats esportives, l'escola on s'allotjaran els participants, els menjadors i les piscines per al lleure.

Per més informació, aneu a 👉  http://sunrisebasketballcamp.com/