03.10.2022 |
Viure als Pirineus

COPA DEL MÓN SLOPESTYLE

Comença a Font Romeu el circuit de la Copa del Món Slopestyle

La prova del circuit de la Copa del Món Slopestyle se celebra del 12 al 16 de gener a l'snowpark de La Calma.
Copa del Món Slopestyle a Font Romeu
Copa del Món Slopestyle a Font Romeu /diaridelaneu
Comença a Font Romeu el circuit de la Copa del Món Slopestyle

Aquesta setmana ha arribat a Font Romeu Pirineus 2000 la prova del circuit de la Copa del Món Slopestyle. La prova se celebrarà del 12 al 16 de gener, a l'snowpark de La Calma. Aquest dimecres 12 i dijous 13 tenen lloc els entrenaments. Divendres dia 15 serà dia de qualificacions per a categoria homes, el dissabte 15 per a dones i el diumenge serà dia de finals. 

La Copa del Món de Slopestyle ja comença a ser un clàssic a l'estació de l'Alta Cerdanya. L'slopestyle és una disciplina esportiva d'hivern que es practica tant sobre una planxa de surf de neu com amb esquís. Es tracta de realitzar una successió de figures acrobàtiques i aèries sobre una pista de descens, especialment preparada per a això.

font-romeu

(Foto: Estació de Font Romeu, a l'Alta Cerdanya / font romeu pyrénées 2000)

Després de la celebració dels Jocs Olímpics de Sotxi 2014, el slopestyle s'ha convertit en una de les proves més populars i festives de les disciplines olímpiques. Els esquís que s'utilitzen en el slopestyle són de doble espàtula, el que permet utilitzar el revers o cua igual que si fos l'espàtula davantera.

Comença a Font Romeu el circuit de la Copa del Món Slopestyle
Comentarios