24.05.2022 |
Viure als Pirineus

Apadrina un top 10!

Allotjaments de la Vall Fosca i alguns de fora del municipi, apadrinaran els millors corredors de la 8a Vertical Cabanera, que aquest any forma part del Ciruit Mundial de Kilòmetre Vertical.

LAURAFINAL copia
El carnet de la Laura Orgué.
Apadrina un top 10!

Sota el lema, Apadrina un top 10, els allotjaments participants ofereixen una part de l’estada dels corredors gratuïtament a canvi d’ajudar-los a fer promoció del territori i del seu allotjament a través de les xarxes socials. Així, atletes com Laura Orgué, Jan Margarit o la corredora sueca Yoie Bohlin, s’allotjaran en establiments de la Vall Fosca i utilitzaran els seus perfils d’instagram, facebook o twitter per donar a conèixer al món la Vall Fosca i l’allotjament on es troben.

Amb aquest apadrinament es pretén també donar suport a corredors de muntanya d’elit, que per a optar a obtenir el títol de campions del món en la modalitat de quilòmetre vertical, han de participar en diverses curses repartides arreu del món, i assumir les despeses que suposa.

Els corredors apadrinats són: Laura Orgué, Jan Margarit, Marc Traserra, Pere Rullan, Yoie Bohlin, Josep Roset, Eduard Baquer i Maria Zorroza.

Apadrina un top 10!
Comentarios