CURSES POPULARS

Antoni Carulla i Ariadna Jofre s'imposen a la Cursa dels Nassos d'Oliana

La Cursa dels Nassos d’Oliana és tradicionalment una de les darreres proves de l’any i ha destinat 1 euro de cada inscripció a la lluita contra el càncer.

Cursa dels nassos d'Oliana
photo_camera Moment de la sortida de la Cursa dels Nassos d'Oliana 2018

Antoni Carulla i Francesc Jové, en homes, i Ariadna Jofre i Núria Codina, en dones, han estat aquest diumenge els brillants guanyadors de la Cursa dels Nassos d’Oliana, darrera prova puntuable per a la Lliga Ponent 2018, que ha aplegat 450 participants entre les seves dos propostes: una cursa de 10 kilòmetres i una altra de 5, en aquest cas amb Sergi Nunes i Maria Bertran com a vencedors. 

La Cursa dels Nassos d’Oliana és tradicionalment una de les darreres proves de l’any, i en aquesta ocasió tampoc no ha volgut faltar a la seva cita. Ho ha fet amb una jornada prou lluïda i que en els 10 kilòmetres ha tingut com a triomfadors masculin Antoni Carulla (Runners Balaguer) i Francesc Jové (CA Doval Andorra), que han creuat junts la línia de meta, signant així una victòria compartida amb un crono de 41.14. El trio capdavanter l’ha completat l’independent Xavi Alet amb un temps de 42.14.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=692&v=gn4nwvJu-iI&fbclid=IwAR2LANOpOfyz20lmygbSFL5hXFjMgNLBbbTNesDUWaHF88z_KYmB1l92W4w

En els 10 kilòmetres femenins, la independent Ariadna Jofre s’ha endut el triomf amb una marca de 48.30, seguida de Núria Codina (Pedala.cat-Trotallunàtics), segon amb 55.12, i de la també independent Laia Ingla, tercera amb 56.55. 

Pel que fa a la distància curta, en homes Sergi Nunes (Runners Balaguer) s’ha imposat amb un registre de 18.00, seguit per Sergi Bernaus (Esports Truga), segon amb 18.16, i per l’independent Adrià Regada, tercer amb 18.26. En l’apartat femení, doblet per a l’Esports Truga amb Maria Bertran com a guanyadora amb 21.42 i segon lloc de Cecília Coromina amb 221.12. Tercera ha entrat Natàlia Bernat (Runners Balaguer) amb 22.14.

La jornada ha tingut el seu punt de sortida i arribada a la zona del Pavelló Francesc Betriu d’Oliana. Els participants han pogut gaudir d’avituallaments durant la cursa i a l'arribada, a més bossa del corredor, servei de guarda-roba, dutxes i inflables per als més petits durant tot el dia dins del mateix pavelló. 
A més, la cursa ha tingut el seu vessant solidari, ja que 1 euro de cada inscripció s’ha destinat a l'entitat d'ajuda contra el càncer Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

Podeu consultar les classificacions a https://www.iter5.cat/resultats.