Ander Mirambell recupera sensacions i frega el top 15 a Park City

En la segona Copa del Món d’skeleton de la temporada, també als Estats Units, el català es va aixecar de la relliscada de fa una setmana millorant el nivell i la confiança (16º). La pista canadenca de Whistler, de molt bons records, l’espera aquest cap de setmana en el camí cap als Jocs Olímpics

amber
photo_camera Ander Mirambell a Park City

Res millor que oblidar les males sensacions viscudes en una competició que tornant a saltar a la pista i demostrar el teu talent. Així ho va fer aquest passat cap de setmana el català Ander Mirambell, que va llençar-se al gel de Park City (Utah, Estats Units) amb moltes ganes, i això es va traduir en una primera baixada sensacional.

Ander-mirambell-18-11-17-2

Mirambell va completar una de les seves millors baixades fetes mai fins ara, amb un gran pilotatge que el va portar a la 13º posició, a escasses 7 centèsimes dels 8 millors. En la segona mànega, un petit error comès a l’entrada de la corba 14, que va provocar que xoqués amb el lateral dret del circuit, li va fer perdre un parell de dècimes valuoses. Mirambell va finalitzar així en la 16º posició, només a 3 dècimes del Top 10.