04.12.2022 |
Viure als Pirineus

MITJANS DE COMUNICACIÓ

VIURE ALS PIRINEUS estrena el podcast juvenil "Arxiu Z"

L’edició digital de VIURE ALS PIRINEUS estrena aquest divendres 7 d’octubre, a les 6 de la tarda, un nou projecte en forma de podcast juvenil. S’anomena “Arxiu Z” i tractarà els temes d’actualitat que més afectin els joves del Pirineu en clau d’humor. El programa està produït per tres joves estudiants de periodisme: Àlex Calatrava, Guillem Amargant i Pau Bombardó.

pau
Àlex Calatrava, Guillem Amargant i Pau Bombardó.
VIURE ALS PIRINEUS estrena el podcast juvenil "Arxiu Z"

En cada episodi es tractarà un tema d’actualitat diferent que afecti, principalment, els joves del Pirineu. En aquest sentit, s’aportaran dades que il·lustrin la temàtica proposada, sense perdre de vista el rigor periodístic i la perspectiva crítica. A més, l’humor serà un aspecte molt present, que amenitzarà els 30 minuts de durada de cada programa.

Els episodis, que es publicaran amb una freqüència de dues setmanes, estaran disponibles a www.viurealspirineus.cat, així com a les plataformes iVoox i Spotify. Aquests podran ser consultats en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sempre i quan es disposi de connexió a internet.

Arxiu Z ja ha habilitat també les seves xarxes socials: Instagram (@arxiuzpodcast) i Twitter (@ArxiuZ), a través de les quals es podrà fer un seguiment afegit al programa, així com les aportacions, opinions i propostes que es considerin oportunes.

IMG-20220929-WA0000
El logo del programa Arxiu Z.

Un mitjà digital en constant transformació

El diari digital www.viurealspirineus.cat ha iniciat un procés de transformació que passa per la incorporació de vídeos i podcast a les notícies i a les informacions que genera el mitjà amb la finalitat d'arribar a nous lectors joves i consolidar d'audiència més fidel. El programa "Arxiu Z" és una de les principals novetats en aquest procés de canvi però també es pot visualitzar un increment dels vídeos a la portada del diari i, fins i tot, el seguiment en streaming d'activitats que es duen a terme a les comarques pirinenques. 

VIURE ALS PIRINEUS estrena el podcast juvenil "Arxiu Z"
Comentarios