La Vall Fosca lliura els premis del 13è Concurs de Fotografia

L'entrega de premis tindrà lloc avui a les 19:30 h. al Museu Hidroelèctric de Capdella

1r premi Cami de la Colomina
photo_camera 1r premi Cami de la Colomina

Avui dissabte 9 de setembre, es faran públics els premis del Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca, on aquest any s’han presentat 150 fotografies, de les quals se’n van preseleccionar 46. L’acte de lliurament tindrà lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella, a les 19.30 h.

1r premi Atmosfera

El concurs inclou 4 categories, paisatges o indrets de la Vall Fosca; treballs, feines, o activitats que es desenvolupen a la Vall Fosca; pobles o elements de patrimoni de la Vall Fosca, i finalment fauna autòctona de la Vall Fosca.

La millor foto del concurs rebrà un premi de 400 € i un trofeu especialment dissenyat per al concurs i fet per l’artesana ceramista local, Judit Casalprim. La millor foto de cada categoria també rebrà un premi econòmic de 200 €, i les dues segones millors fotos tindran un obsequi. Les fotos guanyadores es podran veure a la web www.vallfosca.net.  

1r premi Al capdamunt

El jurat està format per tres experts en fotografia vinculats amb el territori com Ferran Grau, Josep Amorós i Francesc Farrús, un representant de la comissió de cultura, i un representant de l’Ajuntament. Tots han estat d’acord que en aquesta edició, el nivells de les fotografies presentades és molt alt, i la decisió ha estat molt difícil.  

L’objectiu del concurs és donar a conèixer la Vall Fosca a través de la fotografia. I l’evolució en aquests 13 anys, ens ha demostrat que la Vall és cada vegada més coneguda i visitada durant tot l’any. Mentre que en les primeres edicions la majoria de fotografies eren de l’estiu i de la zona dels estanys del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, actualment, es també presenten fotos de tardor i d’hivern, de racons més desconeguts, i d’activitats que es desenvolupen a la Vall com la ramaderia o l’esquí de muntanya.

comentaris