CINEMA

La Vall Fosca acull la preestrena d'Els Encantats, dirigida per Elena Trapé i rodada a Antist

La preestrena comptarà amb la presència de la directora, Elena Trapé, l’actriu protagonista, Laia Costa, i els actors Pep Cruz i Ainara Elejalde.
Rodatge Els Encantats
photo_camera La casa de la protagonista de 'Els Encantats' d'Elena Trapé / Marta Lluvich

La pel·lícula Els Encantats, rodada a Antist, al municipi de la Torre de Capdella, durant el mes de setembre de 2022, tindrà una preestrena el proper dissabte, 20 de maig, a la Pobleta de Bellveí.

Els Encantats és una pel·lícula dirigida per Elena Trapé i protagonitzada per l’actriu, Laia Costa, qui es posa a la pell d’una dona que s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla després d’una separació. El repartiment es completa amb Dani Pérez Prada, Pep Cruz, que encarna l'Agustí, un personatge inspirat en un veí del poble d'Antist, Aina Clotet i la debutant Ainara ElejaldeEls Encantats va rebre al Festival de Màlaga, el premi al Millor Guió, escrit per Miguel Ibáñez Monroy i Elena Trapé. 

Els encantats 2
Elena Trapé, directora de la pel·lícula 'Els Encantats', al Festival de Málaga / Pere Francesc

Els Encantats és una producció de Coming Soon, A Contracorriente Films i Encantats Films AIE. Compta amb la participació de RTVETVC i Netflix, amb el suport d' ICAA ICEC, i la col·laboració de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, i serà distribuïda per A Contracorriente Films.

La preestrena comptarà amb la presència de la directora, Elena Trapé, l’actriu protagonista, Laia Costa, i els actors Pep Cruz i Ainara Elejalde.

La projecció de la pel·lícula serà a les 22 h, a la carpa instal·lada a la Pobleta de Bellveí.

comentaris