03.10.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS D'ESTIU

El Talarn Music Experience, el Festival de lo Pallars, torna del 15 al 17 de juliol amb més força que mai

Stay Homas, Suu i Albert Pla, plats forts d'aquesta sisena edició que convertirà novament l'espai de Lo Quiosc en "epicentre cultural" del Pallars
Ramon Mitjana 1
Ramon Mitjana, impulsor, ànima i director del Talarn Music Experience, a Lo Quiosc / FS
El Talarn Music Experience, el Festival de lo Pallars, torna del 15 al 17 de juliol amb més força que mai

Artistes com Stay Homas, Suu o Albert Pla actuaran aquest estiu al Talarn Music Experience que tindrà lloc del 15 al 17 de juliol a 'Lo Quiosc' de Talarn, davant mateix del pantà de Sant Antoni. Segons ha explicat Ramon Mitjana, impulsor, ànima i director del festival, en aquesta sisena edició es podrà gaudir de fins a 16 actuacions en diferents formats i escenaris que convertiran l'espai de Lo Quiosc en "epicentre cultural" del Pallars. 'Música, gastronomia i territori es continuaran fusionant per oferir el "bo" i  "millor" de l'escena musical actual.

Festival Talarn Music Experience presentació
Presentació del Festival Talarn Music Experience a l'IEI / @IEILleida

El director de l’esdeveniment musical, Ramon Mitjana, i l’alcalde de Talarn, Àlex García, han presentat aquest dijous el certamen a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, en un acte amb la vicepresidenta, Estefania Rufach, i l’alcalde de la Pobla de Segur i diputat Marc Baró. El Festival Talarn Music Experience obre la seva edició d’estiu amb el grup del moment: els Stay Homas. El grup català que va fer el confinament més amè, portaran la seva terrassa a l’escenari del Talarn Music Experience per deixar empremta i fer gaudir al màxim el públic del Pallars en directe. Un concert amb el recull de les seves cançons més conegudes del seu darrer disc Here2play i noves composicions que veuran la llum al llarg de 2022. Per la seva banda, Ley DJ allargarà la nit del divendres i dissabte al Talarn Music Experience. Una DJ adaptativa que destaca pels seus ponts entre l’indie i l’electrònica però sabent-se adaptar al nostre públic de Talarn. Una actuació que farà ballar tot Lo Quiosc fins a l’extenuació.

Suu
Suu actuarà al Talarn Music Experience

El grup Habla de Mí en Presente obrirà la vetllada del dissabte 16 amb la seva singular proposta de technorumba. Habla de mí en presente, és un col·lectiu musical indie que festeja des de la consciència.  Un grup de sis músics que a través de l’originalitat de la seva música, la seva presència a l’escenari i la sinceritat de les seves composicions busquen delectar les ànimes i fer ballar els cossos a través de la technorumba. Seran els encarregats d’obrir la nit del dissabte del TME.

Després d’ells, agafarà el relleu la jove barcelonina Susana Ventura, coneguda amb el nom artístic de Suu. La Suu, una jove amb una personalitat desbordant, destaca entre l’escena musical actual amb el seu gènere neo-indie i la seva lluita per a l’apoderament de la dona. S’ha guanyat la consideració del públic, de la crítica i dels músics, demostrant una gran versatilitat que li ha permès adaptar el seu espectacle per tocar en plena pandèmia penjant el cartell d’entrades esgotades en cada concert. Al concert a l’escenari de Lo Quiosc  presentarà el temes del seu proper disc alhora que farà un repàs pels seus temes més coneguts. 

Albert-Pla
Albert Pla actuarà al Talarn Music Experience

El Talarn Music Experience tanca la seva edició d’estiu amb una actuació molt especial: l’actuació d’Albert Pla. El reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera i que ha sabut guanyar-se l’admiració del públic. Pla ens presentarà el seu darrer espectacle ¿Os acordáis?, títol d’una de les cançons que va compondre durant la pandèmia. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial.

El Talarn Music Experience, el Festival de lo Pallars, torna del 15 al 17 de juliol amb més força que mai
Comentarios