La sisena edició del Festival de Titelles de Guils de Cerdanya oferirà quatre espectacles

La mostra se celebrarà els dies 14 i 15 d’agost, al local social de Guils  
quimera_01
photo_camera QUIMERA, de La Guilla Teatre

La sisena edició del Festival de Titelles de Guils de Cerdanya oferirà quatre espectacles. Enguany, el programa és de dos dies, amb actuacions dilluns i dimarts, 14 i 15 d'agost, en sessions de tarda i nit. I com ja és habitual, es desenvoluparà al local social de Guils.

L'horari de l'inici de les actuacions és a les 18 hores, en sessions de tarda, i a les 22 hores, quan es tracti de les sessions de nit. Els espectacles són aptes per a totes les edats i l’accés és lliure i gratuït.

La primera edició del Festival de Titelles de Guils es va celebrar l’any 2017 i només s’ha vist interromput en una ocasió, per la pandèmia de la Covid-19. Per aquest festival, únic a la Cerdanya, hi ha passat primeres figures escèniques en l’art titellaire. El festival gaudeix d’una bona resposta de públic que, habitualment, fa petit el local social de Guils.

 

PROGRAMACIÓ 2023

TRÒPIC, de Teia Moner

Dia: Dilluns, 14 agost – Lloc: Local Social de Guils

Horari: 18 hores - Entrada: Gratuïta - Per a tots els públics

Espectacle amb màgia i titelles. Els tròpics són uns paral·lels que fan la volta al món per la part més ampla de la Terra. Aquestes línies imaginàries passen per un munt de països amb cultures diferents i a tots els uneix l’esperit tropical. El clam d’animals originaris d’aquestes terres ens recorden la necessitat de conservar i millorar el nostre món i no mirar cap a un altre cantó.

EL GEGANT Dum Dum i la petita Tulipa, d'Animamundi Teatre

Dia: Dilluns, 14 agost – Lloc: Local Social de Guils

Horari: 22 hores - Entrada: Gratuïta - Per a tots els públics

El Dum Dum és un gegant que fa por. Espanta els altres perquè no volen ser amics seus. I ningú no vol ser amic seu perquè és gegantí i fa por. En Dum Dum no sap com sortir d'aquest dilema. Els altres tampoc i per salvar-se del gegant es veuen obligats a aixecar muralles i tancar-se amb clau. Però un bon dia la petita Tulipa ja en té prou. Al final serà ella, la més petitona de tots, aquella que solucionarà el gran dilema. Un espectacle d'ombres que tracta de la por. Mitjançant el joc i la màgia de les ombres aconseguirem seguint la història transformar la por destructiva en una energia nova i constructiva.

QUIMERA, de La Guilla Teatre

Dia: Dimarts, 15 agost – Lloc: Local Social de Guils

Horari: 18 hores - Entrada: Gratuïta - Per a tots els públics

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en una illa paradisíaca. Els personatges d'aquesta història han assolit aquesta fita, han viatjat fins a l'illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d'unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l'aventura de la vida!

El repte d’en Wiki, d’Alma i la mar de contes

Dia: Dimarts, 15 agost – Lloc: Local Social de Guils

Horari: 22 hores - Entrada: Gratuïta - Per a tots els públics

Una història de superació personal, divertida i plena de tendresa que ens ensenya a fer front als fracassos i a descobrir en els errors aprenentatges indispensables per a la vida.