09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Sergi Sol presentarà, a la Seu d'Urgell, el llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” 

La secció local d’ERC a la Seu d’Urgell, organitza aquest dijous, 31 de gener, la presentació del llibre de Sergi Sol titulat Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures.

Cartell Sergi Sol La seu  d'Urgell
El cartell de la presentació.
Sergi Sol presentarà, a la Seu d'Urgell, el llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” 

La presentació anirà a càrrec de Sergi Sol, autor del llibre i cap del gabinet de comunicació del Vicepresident Junqueras; Marta Vilalta, portaveu d'ERC; Francesc Viaplana, diputat al Parlament de Catalunya i alcaldable per ERC a la Seu, i Maxi Calero, amic personal de Junqueras i impulsor de #FREJUNQUERAS. Hi haurà, també, una actuació musical de Pep Picas.

Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures narra, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim del vicepresident Oriol Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern. Però, més enllà del relat apassionat i de la informació inèdita d’aquest període transcendental, hi ha la voluntat manifesta de reivindicar i fer justícia a la figura i el treball d’Oriol Junqueras. Un llibre que vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir el seu alliberament.

La presentació està prevista per dijous 31 de gener, a les 20h a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell.           

Sergi Sol presentarà, a la Seu d'Urgell, el llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” 
Comentarios