BIBLIOTEQUES

Reconeixement institucional a Anna Martí pels 20 anys del Club de Lectura de la Seu d'Urgell

El Club de Lectura de la Biblioteca Sant Agustí va arrencar l'any 2003 amb la novel·la 'Irse de casa', de Carmen Martín Gaite.
Anna Martí Reconeixement 20 anys Club Lectura
photo_camera Anna Martí amb l'alcalde Joan Barrera, la regidora Christina Moreno i la directora de la Biblioteca Lourdes Esteve / laseu.cat

Anna Martí, coordinadora del Club de Lectura de la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha rebut recentment el reconeixement institucional pel 20è aniversari de la creació i funcionament d'aquest espai de trobada i debat al voltant dels llibres, i d'intercanvi d'opinions amb d'altres lectors d'obres diverses. 

En l'acte commemoratiu i de felicitació, l'alcalde de la Seu d'Urgell i regidor de Cultura, Joan Barrera, i la regidora d'Educació, Christina Moreno, juntament amb la directora de la Biblioteca Sant Agustí, Lourdes Esteve, van lliurar a Anna Martí una placa commemorativa en reconeixement a la dedicació i col·laboració en l'organització durant  20 anys d'aquesta activitat cultural. 

Reconeixement 20 anys Club Lectura a la Seu d'Urgell-1
Anna Martí amb la regidora Christina Moreno i la directora de la Biblioteca Sant Agustí, Lourdes Esteve / laseu.cat

El Club de Lectura de la Biblioteca Sant Agustí va arrencar l'any 2003 amb la novel·la 'Irse de casa', de Carmen Martín Gaite. Val a dir que en cada temporada, que va d'octubre a juny, s'han tractat entre 8/9 llibres. En cada grup hi han participat unes 25 persones.