28.05.2022 |
Viure als Pirineus

El programa UNED Sènior a la Seu d’Urgell ofereix tres nous cursos

Fins el 2 de febrer es poden formalitzar les matrícules al mateix centre associat.

uned
La UNED Sènior és una programa formatiu per adults
El programa UNED Sènior a la Seu d’Urgell ofereix tres nous cursos

El programa UNED Sènior del centre associat de la Seu d’Urgell ofereix tres nous cursos de 30 hores de durada cadascun.

El 8 de febrer s’iniciarà el curs sobre astronomia per a aficionats, que anirà a càrrec de Josep Nieto i Miguel Marín. Tindrà lloc el dijous, de sis de la tarda a vuit del vespre, i té com a finalitat acostar als participants a la ciència de l’Astronomia i al coneixement del cel nocturn d’una manera pràctica i fàcil d’entendre.

El 9 de febrer començarà el curs que porta per títol ‘Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018’, que serà impartit per Carles Gascón, els divendres de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La finalitat d’aquest curs és fer una revisió de l’etapa més recent de la història de la humanitat, amb l’objectiu de fer més entenedor el present històric.

El tercer programat s’iniciarà el 16 de febrer i està dedicat al mindfulness i salut mental i millorar la qualitat de vida. Aquesta formació anirà a càrrec de Susagna Nevado, cada divendres de dos quarts d’onze del matí a dos quarts d’una del migdia. L’objectiu del curs és conèixer el conjunt d’eines que incrementen les capacitat cognitives i la sensació de benestar que aporta el mindfulness.

Per a més informació i matrícula cal dirigir-se a UNED La Seu d’Urgell que es troba situada al segon pis del Centre Cultural Les Monges de la capital alturgellenca. També es por trucar al 973 351 619 o enviar un correu electrònic a [email protected] La matrícula és oberta fins el 2 febrer.

UNED Sènior

La UNED Sènior és un programa formatiu específic pensat en totes aquelles persones adultes, jubilades o no, que tenen un esperit inquiet i ganes de continuar aprenent.

La UNED Sènior compta amb un programa obert, interdisciplinari i molt flexible, i on no es realitzen exàmens. El seu objectiu no és formar professionals sinó esdevenir un instrument per a que els assistents puguin entendre millor el món actual, ampliar els seus coneixements i establir relacions socials.

El programa UNED Sènior a la Seu d’Urgell ofereix tres nous cursos
Comentarios