LLIBRES

Presenten el llibre 'Pirineu Bestial' del fotògraf pallarès Jaume Elies

Per les pàgines del llibre desfilen insectes, mamífers i aus que habiten el Pirineu, d’acord amb l’objectiu de l’autor de donar a conèixer l’ingent patrimoni faunístic de les comarques pirinenques.
Pirineu bestial presentació
photo_camera Presentació de Pirineu Bestial a la seu de l'Institut d'Estudis Ilerdencs / Mario Gascón

Aquest dimecres s'ha presentat a Lleida el llibre “Pirineu bestial”, del fotògraf pallarès Jaume Elies. L'acte s'ha celebrat a l’Aula Magna de l’Institu d'Estudis Ilerdencs (IEI) i ha comptat amb la presència, entre altres, de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Pirineu Bestial
Portada de 'Pirineu Bestial' de Jaume Elies

El treball proposa un recorregut pel Pirineu de la mà de Jaume Elies, pallarès de Llimiana, fotògraf, aficionat i autodidacte, que porta 35 anys retratant animals, amb una especial predilecció per les aus, sobretot les rapinyaires. Per les pàgines del llibre desfilen insectes, mamífers i aus que habiten el Pirineu, d’acord amb l’objectiu de l’autor de donar a conèixer l’ingent patrimoni faunístic de les comarques pirinenques. El llibre l’ha editat La Clamor i compta amb el patrocini de l’IEI-Diputació de Lleida.

comentaris