28.05.2022 |
Viure als Pirineus

Es presenta a "La Lira" de Tremp el Mostremp 2017

L’Associació Amics del Cinema de Tremp i l’Ajuntament de Tremp han presentat als mitjans la programació de la mostra de cinema rural

mostremppresentacio
Presentació Mostremp 2017
Es presenta a "La Lira" de Tremp el Mostremp 2017

Ahir dijous 10 d'agost, a les 11.30h a l’Espai Cultural La Lira es presentava davant dels mitjans el Mostremp 2017. L’alcalde de Tremp, Joan Ubach i el director de Mostremp, Jose Bergés van explicar les principals novetats de la 6a edició.

La mostra de cinema rural Mostremp 2017 es durà a terme a Tremp del 24 al 27 d’agost amb un total de 12 curtmetratges a concurs. Simultàniament es podrà visionar el treball realitzat per els escoles i instituts del Pallars en la secció juvenil Víctor del Val.

Per al 2017 s’ha previst l’exposició itinerant Plató Pallars i la sessió inaugural amb la projecció de la pel·lícula d’animació La Tortuga Roja.

Bergés va destacar l’èxit del Mostremp sobre rodes, que porta curtmetratges d’altres edicions a poblacions del Pallars Jussà i Sobirà tot l’estiu.

Per la seva banda, l’alcalde de Tremp va voler reconèixer la tasca de l’associació per tal de difondre les comarques pirinenques a través del 7è art.

Finalment es va poder visionar el clip que difon el Mostremp d’aquest any, obra de la youtuber pallaresa Potxons a la Carta.

Es presenta a "La Lira" de Tremp el Mostremp 2017
Comentarios