07.12.2022 |
Viure als Pirineus

Oberta la inscripció per participar al Seu Rock 2017

Les bandes musicals que hi vulguin participar, que han de ser de l’Alt Urgell, poden inscriure’s fins el dilluns 10 de juliol a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

seurock_2017
Seu Rock 2017
Oberta la inscripció per participar al Seu Rock 2017

Ja s’han aprovat les bases pel concurs Seu Rock 2017, cita musical emblemàtica de la Festa Major de la Seu d’Urgell que té com a objectiu promocionar i possibilitar el protagonisme dels grups musicals urgellencs.

Les bases d’aquest concurs musical recullen que les bandes participants han de ser de l’Alt Urgell i disposar d’un repertori musical (versions o propis) d’una hora o més de durada.

En aquest concurs hi podran participar un nombre màxim de 9 grups, degut a les limitacions horàries i d’espai en l’edició d’aquest any. 

El termini d’inscripcions s’inicia avui dimarts dia 4 i s’allarga fins el dilluns 10 de juliol. Els grups hauran d’omplir les inscripcions que s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

Cal remarcar que en el moment de la inscripció cal afegir el rider (fitxa tècnica) de les necessitats de sonorització del grup.

Reunió d’organització

El pròxim dimarts 11 de juliol tindrà lloc una reunió d’organització del Seu Rock 2017, a les vuit del vespre, a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc.

L’assistència a aquesta reunió és obligatòria, al menys d’un representant per grup. La no assistència a aquesta reunió deixarà sense efecte els drets d’inscripció i el seu lloc l’ocuparà el grup següent que hagi quedat en reserva.

L’horari d’actuació l’escolliran els grups participants. En cas de desacord, l’organització d’aquest concurs pactarà els horaris amb els grups.

* Inscriu-te al nostre canal de notícies de Telegram per assabentar-te de tot el que passa al Pirineu.

Oberta la inscripció per participar al Seu Rock 2017
Comentarios