05.10.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVAL DE TEATRE DE LES VALLS D'ÀNEU

Més de 50 propostes a la tercera jornada de l’Esbaiola’t de les Valls d'Àneu

Aquest dissabte s’han pogut veure, entre altres, Marée Noire de la companyia francesa La Burrasca, Sin Ojana, dels andalusos Chicharrón Circo Flamenco o Ikimilikiliklik, de la companyia basca Marie de Jongh.
girafes Esbaiola't
Girafes, de Xiquirriteula Teatre, a l'Esbaiola't d'Esterri d'Àneu / festivalesbaiolat.cat
Més de 50 propostes a la tercera jornada de l’Esbaiola’t de les Valls d'Àneu

Aquest dissabte ha començat la tercera jornada de l’Esbaiola’t 2022. Durant tot el dissabte s’han dut a terme més de cinquanta propostes de teatre, circ, música, titelles, jocs i tallers, que han omplert tots els racons d’Esterri.

S’han pogut veure espectacles per a tots els públics, com per exemple Girafes, de Xiquirriteula Teatre, Solista, de Rocamora Teatre, Fantasies Kikiristaneses i Jümeläg, de la companyia francesa Imperial Kikiristan, Marée Noire de la també francesa La Burrasca, o Les encantades, amb la presència de varies artistes de circ.

Sin-ojana Esbaiola't
L’espectacle de circ Sin Ojana, de Chicharrón Circo Flamenco, a l'Esbaiola't d'esterri d'Àneu / festivalesbaiolat.cat

La canalla més petita ha pogut gaudir de diversos tallers com Psicodèlia per xics, el Taller de capgrossos o La Reserva, art truck, i d’espectacles com Dragoncio, de Titiriteros de Binéfar o La Faula de l'Esquirol, de La Baldufa.

Per a joves i més grans l’Esbaiola’t 2022 també ha ofert programació variada, com l’espectacle de titelles Kumulunimbu, de Cia Ortiga, l’espectacle de circ Sin Ojana, de Chicharrón Circo Flamenco o l’espectacle de teatre Ikimilikiliklik, de la companyia basca Marie de Jongh.

De cara a la darrera jornada de l’Esbaiola’t, el festival té preparat un dia ple d’espectacles per a totes les edats i per a tots els gustos, amb noves propostes com Maña, de la Cia. Manolo Alcántara o Laika, de Xirriquiteula Teatre. Pel que fa a les entrades, a dia d’avui ja s’han venut 75% del total, i demà s’espera arribar com a mínim al 80%.

Més de 50 propostes a la tercera jornada de l’Esbaiola’t de les Valls d'Àneu
Comentarios