05.12.2021 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Maria Barbal presenta 'Tàndem' a la Pobla de Segur

Maria Barbal defineix “Tàndem” com una història de felicitat, on els dos protagonistes han d’aprendre a mirar el món d’una manera diferent i deixar-se portar per la vida
Maria Barbal la Pobla 1
L’escriptora pallaresa Maria Barbal als jardins de Casa Mauri /lapobladesegur.cat
Maria Barbal presenta 'Tàndem' a la Pobla de Segur

L’escriptora pallaresa Maria Barbal ha presentat aquest dissabte “Tàndem”, la seva darrera novel·la. Una trentena de persones, que en tot moment van respectar les mesures de seguretat, van apropar-se als jardins de Casa Mauri per veure la flamant guanyadora del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. L’acte va ser presentat per l’encarregada de la Biblioteca municipal, Mercè Alegret, i la periodista Meritxell Bellera.

Maria Barbal defineix “Tàndem” com una història de felicitat, on els dos protagonistes han d’aprendre a mirar el món d’una manera diferent i deixar-se portar per la vida per recuperar l’espontaneïtat i l’alegria del present. La història de l’Elena i l’Armand va portar a Barbal a guanyar el premi Josep Pla.

Maria Barbal la Pobla 2

El passat 10 de març, Òmnium Cultural anunciava que Barbal era la guanyadora del 53è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Aquest, però, no és el primer guardó atorgat per Òmnium que l’escriptora pallaresa s’emporta. Amb la publicació de “Pedra de Tartera”, la seva novel·la més reconeguda, va guanyar el premi Joaquim Ruyra.

Maria Barbal presenta 'Tàndem' a la Pobla de Segur
Comentarios