06.10.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Manuel Suárez presenta a la Seu d’Urgell el llibre “Som herència, som educació”

L’acte està programat per a aquest dijous, a les set del vespre, al Consell Comarcal

Manuel Suárez PRESENTACIÓ LLIBRE
Manuel Suárez presenta a la Seu d’Urgell el llibre “Som herència, som educació” / CCAU
Manuel Suárez presenta a la Seu d’Urgell el llibre “Som herència, som educació”

El biòleg Manuel Suárez presentarà aquest dijous a la Seu d’Urgell el seu darrer llibre, Som herència, som educació, editat per Horsori. L’acte tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal a partir de les set del vespre i comptarà amb les intervencions de l’escriptor Isidre Domenjó i del propi autor. Amb aquest llibre, Suárez ha volgut omplir de contingut un fet que considera crucial: la importància de la educació. “En l’educació tenim les solucions a tots els problemes que ens afecten a nosaltres i a la societat en què vivim”, afirma.

“Sabem que els gens que heretem dels pares són els substrat bàsic del que som, però això és només una part —conclou Suárez—. És l’ambient en què vivim i ens eduquem el que nodreix, adapta i completa el resultat final del que és cada persona. I aquesta part que li diem ambient, amb les experiències viscudes, l’entorn o la cultura, està influït o modulat per l’educació”.

20220720185133_00001

En els diversos capítols del llibre, l’autor aborda temes com ara la formació en valors, la importància d’ensenyar a aprendre i a pensar, la resolució de les desigualtats, la sexualitat, la salut, l’alimentació, l’envelliment, les noves tecnologies, la conservació del medi ambient, la recerca, els diners..., temes molt diferents que, tanmateix, giren tots al voltant de l’educació.

Manuel Suárez va néixer a Sueros de Cepeda (León) el 1951. Va viure i estudiar a la Seu d’Urgell i després es va traslladar a Barcelona, on es va llicenciar en Biologia. Ha treballat en el món de l’ensenyament i la formació. És autor dels llibres La ciència, tard o d’hora, ho explica tot (Ed. Stonberg) i Esport i salut. Què hi diu la ciència (Universitat de Barcelona).

Manuel Suárez presenta a la Seu d’Urgell el llibre “Som herència, som educació”
Comentarios