MÚSICA DE CAMBRA

L'Orquestra de cambra Cadí oferirà el concert de Santa Cecília a la Seu d'Urgell

El concert porta per títol "pinzellades musicals de tardor" i oferirà obres de Vivaldi: “Alla Rustica” i Monti: “Czardas”, sota la direcció d'Eugeni Sokhatskyy

Orquestra Cadí
photo_camera Orquestra Cadí

Aquest dimecres 21 de novembre, l'Orquestra de cambra Cadí, oferirà a la Seu d'Urgell el seu concert de Santa Cecília. Amb el títol "pinzellades musicals de tardor", l'orquestra de cambra de l'Alt Urgell proposarà obres de Vivaldi: “Alla Rustica” i Monti: “Czardas”, sota la direcció d'Eugeni Sokhatskyy. El concert tindrà lloc a la Sala de 'La Immaculada',a l'edifici cultural 'Les Monges', a dos quarts de nou del vespre.

Cadí orquestra

Una Associació amb orquestra

L’Associació Orquestra Cadí fou fundada l’any 2001, a la Seu d’Urgell. Des de llavors manté una  orquestra  de  cambra (dirigida al principi pel violinista Jordi Albelda), havent  comptat  durant  uns  anys  amb un cor d’adults (Coral Signum).  Ha organitzat concursos d’interpretació per a joves intèrprets  i  promogut concerts per a solistes amb acompanyament d’orquestra; a més d’organitzar  concerts d’altres formacions, a la nostra ciutat.  

Ha ofert concerts  a  les  comarques de  l’Alt Urgell,  la Cerdanya,  el Berguedà,  el Solsonès,  la Noguera, la Segarra,  el Pallars Sobirà,  el Bages,  el Ripollès, el Segrià, així com al Principat d’Andorra i la Catalunya Nord. Orquestra convidada al 5è cicle de música de Berga 2017 en el seu programa “Va de Tecles”.

Zoryana Sokhatska, violinista ucraïnesa, fou la seva directora titular durant 8 anys. Tots els arranjaments musicals per a la orquestra de cambra són fets pel mestre Yevhen Sokhatskyy, qui la  dirigeix des de les 5 darreres temporades.