FESTIVALS D'ESTIU

L’Insomni 2023 arrenca el pròxim 30 de juny amb una nit de jocs i teatre amb Terra Baixa

La iniciativa presenta 23 propostes adreçades als joves de la Seu d’Urgell i comarca
Insomni d'estiu als Claustres del Racionero
photo_camera Un concert als Claustres del Racionero en el marc de l’Insomni d’Estiu de la Seu d'Urgell / laseu.cat

L’Insomni d’Estiu 2023, programa d’oci alternatiu per a joves a la Seu d’Urgell i comarca, proposa un total de 23 propostes de diferent índole que tindran lloc del 30 de juny al 27 d’agost amb teatre, música, esport, jocs, cinema, benestar, art, espectacles, entre d’altres activitats per gaudir de les vacances estivals. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Christina Moreno, remarca que “aquest estiu, més Insomni que mai perquè els i les joves gaudeixin d’una gran varietat de propostes”.

Un any més, en la confecció d’aquesta àmplia programació estiuenca s’ha pogut comptar amb molts joves i, així com la Regidoria de Festes i el Servei d’Esports, la coral Encoratjades, Allau, l’Escola de Teatre, el Club Cadí Canoe Kayak, el Refugi, el CAU, Carlota Gallego, Oriol Garreta, el col·lectiu de música urbana de la Seu, el grup de música jove Flanders, Clàudia Buchaca, Meteopirineus, Integra Pirineus, Cinemes Guiu, Dj Oscar, Agnès Aràjol i Nina Planavila.

Novetats estiu 2023

Com a novetat d’enguany, destaca l’actuació de la coral Encoratjades, que tindrà lloc el dijous 13 de juliol al pati de la Biblioteca Sant Agustí, a les vuit del vespre. També la nit del 27 de juliol, el Parc del Cadí serà l’escenari d’un concert coorganitzat amb el Refugi, amb un sopar i un bingo musical, a càrrec del CAU.

Aquest estiu hi haurà dues sessions de piscina nocturna (el 20 de juliol i el 22 d’agost), coorganitzades amb el Servei d’Esports, una de les activitats més esperades pels joves del municipi.

INSOMNI2023

El 31 de juliol se celebrarà la 2a edició de la Rural Race la Seu, i el 9 d’agost serà el torn del làser combat. Ambdues propostes van tenir molt d’èxit el passat Nadal i que els i les joves han demanat que es tornessin a organitzar.

Més activitats i inscripcions

El programa Insomni 2023 també proposa més activitats com caminades amb actuació musical, cinema a la fresca, la 2a edició del wipeout al Parc del Segre, masterclass de hip hop, l’activitat ‘aprèn a organitzar un bon entrenament”, cursa d’orientació de la Festa Major i el monòleg ‘Riure és Viure’.

‘Realitat o Ficció’

En totes les actuacions programades d’Insomni s’incidirà en la campanya “Realitat o Ficció”, promoguda pel Òmnia Seu i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, que treballa en la prevenció de l’addicció a les noves tecnologies, incidint aquest any en la seva part positiva.