PATRIMONI

L’Espai Ermengol proposa una visita guiada a les muralles de la Seu medieval

El pròxim dijous, 28 de juliol, a càrrec de la guia Pilar Aláez, que ens donarà a conèixer els espais patrimonials desconeguts de la nostra ciutat.
Pilar Alaez 1
photo_camera La guia patrimonial, Pilar Aláez, davant la Catedral de la Seu d'Urgell / FS

L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell ha organitzat pel pròxim dijous 28 de juliol una visita guiada per donar a conèixer les muralles de la Seu medieval, a càrrec de la guia local Pilar Aláez.

Aquesta visita consistirà en un recorregut exterior pels diferents punts de la ciutat en el context històric medieval amb l’objectiu de conèixer tots els espais patrimonials. Un itinerari per diversos punts del centre històric que finalitzarà mostrant el jaciment arqueològic del pati de les Monges.

Rutesapeu28juliol-agenda (1)

El punt de sortida serà a les sis de la tarda a l’Espai Ermengol. Tindrà una durada d’una hora i mitja, aproximadament. El preu és de 2 euros els adults, més despeses de gestió, i els menors de 12 anys accés gratuït, més les despeses de gestió.

Per a poder-hi assistir cal fer la inscripció prèvia a: https://entradas.codetickets.com/entradas/la-seu-naturalment8227/27737/turisme-de-la-seu-online Per a més informació sobre aquesta visita es pot contactar a [email protected].

Aquesta visita s’inclou dins la programació del cicle Rutes Guiades a Peu per l’Alt Urgell 2022 que organitza Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Turisme Seu. Enguany, l’equipament museístic de l’Espai Ermengol ja ha col·laborat amb 6 visites guiades de les 21 total d’aquest programa.